Over mij

Mijn naam is Jamely Wal en ik ben het 'brein' achter Studio ATR. Ik ben 22 jaar oud. Ik vind mijn hele leven fotografie al leuk en intressant. Ik doe fotografie nu 'serieus' sinds het voorjaar 2019.


De naam Studio ATR komt voort uit eerdere projecten. Mijn blog 'All Things Rebel',  waar het allemaal mee begonnen is. Na het bloggen ben ik overgestapt op youtube onder deze zelfde naam. Door youtube heb ik ook een passie voor videografie en editten ontwikkeld. Tijdens deze zelfde periode is ook mijn liefde voor makeup ontstaan en heb ik een tijd als makeup artiest gewerkt. 

Doordat ik als visagist werkzaam was kwam ik al snel in de missverkiezing wereld terecht. Hierdoor heb ik zelf ook veel voor de camera gestaan. Door al deze ervaringen weet ik hoe een fotoshoot of videoshoot van a tot z in elkaar zit. 

Doordat ik nu nog in een ontdekkende fase ben, maar kwalitatief goede foto's maak bied ik mijn services voor een lagere prijs aan dan de gemiddelde professionele fotografen. Ik vind het belangrijk dat ik toegankelijk ben voor iedere portemonee.