About Me

Hi! Welkom op mijn blog. Op deze pagina vertel ik wie ik ben, wat ik leuk vind, wat ik doe enz. Zo kunnen jullie mij een beetje leren kennen :)


Naam: Jamely Candace Wal
Bijnaam: James
Leeftijd: Ik ben 17 jaar oud, geboren op 14 februari 1998

Wat zijn mijn hobby's?
Muziek is een groot deel van mij en daar houd ik mij het liefst mee bezig. Ik zing heel graag en ik schrijf zelf ook nummers. Ik speel sinds een aantal maanden in een band, dit is werkelijk een droom die uit komt. Ik ben ook bezig om gitaar te leren spelen, maar daar heb ik nu niet heel veel tijd voor (oeps) haha. Verder ga ik vaak sporten en dit vind ik ook heel leuk. En nu behoort bloggen ook bij mijn hobby's! 

Favoriete muziek:
Ik houd eigenlijk wel van alle muziek maar ik luister het meest en het liefst naar Rock en alle subgenre's er om heen. Ik zou eigenlijk niet kunnen kiezen wie mijn favoriete band is maar Paramore heeft een speciaal plekje in mijn hart! En mijn favoriete nummer kan ik al helemaal niet kiezen haha!

Favoriete quote: "I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not" - Kurt Cobain

Wat zijn je favorieten boeken en tijdschriften?
Ik hou letterlijk van alle boeken van John Green, de manier waarop hij schrijft is briljant! En ik denk daarom ook dat Looking For Alaska mijn favoriet is. Zeker een aanrader! Tijdschriften lees ik niet heel veel maar als ik ze lees zijn het meestal de Glamour, de Cosmopolitan en The Vogue. Want ja ik moet wel een beetje op de trends letten ;).

Mijn 3 sterke en 3 zwakke punten: Ik ben erg sociaal en daarom kan ik makkelijk met iedereen over weg. Ik ben erg leergierig, ik leer daarom erg snel. Verder zie ik vaak in iedereen wel iets positiefs. Maar ik heb ook zwakke punten. Ik ben vaak niet zo zeker van mijzelf, daar moet ik echt aan werken. Ik ben ook vaak bang dat mensen mij stiekem niet aardig vinden. En alhoewel ik positief over andere denk, sta ik zelf niet altijd zo positief in het leven wat eigenlijk wel gek is. 

Waarom ben ik begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat eigenlijk een collega dit tegen mij zei. Het ging van "He James, Ik vind jou wel echt iemand die een blog schrijft. Echt zo'n fashionista!" In het begin lachte ik maar uiteindelijk dacht ik, ja dat is misschien wel hartstikke leuk! 

Wat wil ik bereiken met bloggen?
Ik wil iedereen laten zien dat het niet uitmaakt hoe je er uitziet, wat voor lichaam of maat je hebt. Fashion is niet alleen voor 'perfect figuren'. Ik ben niet perfect maar ik heb veel plezier met wat ik doe en dat is waar het omdraait! Verder hoop ik mensen te interesseren in mijn stijl en ik hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen. 
Waar zie ik mijzelf in de toekomst?
Ik zie mijzelf met mijn band over 5 jaar in een uitverkocht Madison Sqaure Garden. Hey, een meisje mag dromen toch! :P

Nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen.

Love, 
Jamely. Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe