Ik stop met bloggen

06:12

De titel van dit bericht geeft het natuurlijk al weg. Ik stop (tijdelijk) met bloggen. Waarom en hoe lang ik weg ben lees je in dit bericht.


Het zal vast niet als een schok komen. Ik post bijna niks meer en blogberichten die ik af heb vergeet ik gewoon te plaatsen. Ik ben op dit moment een beetje klaar met bloggen en alles er om heen. Het neemt veel tijd in beslag. Tijd dat ik op dit moment niet te besteden heb.

Vaak weet ik niet meer wat ik moet schrijven en als ik dan een onderwerp heb gevonden voelt het als een verplichting om te posten. Dat is juist wat ik niet wil. Ik wil dat mijn berichten en verhalen oprecht zijn.

Ik ben met heel veel dingen tegelijk bezig en ik begin een beetje op te raken. Daarom heb ik besloten om mijn blog op een laag pitje te houden tot dat ik meer materiaal heb om over te schrijven. En dat het ook weer leuk voelt om te doen. Want begrijp mij niet verkeerd, maar bloggen vind ik super leuk. Ik leer ook ongelofelijk veel over mode, beauty en lifestyle. Dat zijn natuurlijk mijn interesses.

Ik merk ook aan mijzelf dat ik op ben. Ik ben druk met mijn muziek, werk, school en mijzelf. Ik wil komende periode meer tijd investeren in mijzelf. Zeker omdat ik door heb dat ik mijzelf steeds meer wegcijfer voor andere mensen of andere dingen. Ik blijf wel doorgaan met vloggen. Er staan ook meerdere vlogs op de planning voor de komende periode! Abonneer op mijn YouTube kanaal om daar op de hoogte te blijven.

Ik ga er vanuit dat jullie mij begrijpen. Ik weet nog niet wanneer ik weer terug kom maar, ik zie jullie snel. En geloof mij, mijn comeback zal ik groots aankondigen!

Kisses,

Jamely  

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe