VLOG#1 OREO REGEN & BIEBER

03:40

Ik heb na enige tijd eindelijk een vlog opgenomen en online gezet! Deze vlog krijgt toch wel een speciaal plekje in mij hart. Waarom? Dat lees je hier! 

Vorige week was het eindelijk zo ver. Het was zaterdag 8 oktober. Een dag, waar ik samen met mijn lieve buurmeisje en vriendin, al zo lang naar uit had gekeken! We gingen eindelijk weer naar Justin Bieber! De laatste keer dat wij hem live hadden gezien was al weer langer dan 3 jaar geleden. En wat doe je wanneer jij je idool eindelijk weer live gaat zien? Dan leg je natuurlijk het hele avontuur vast op camera. 

Met een hoog gehalte aan bieber fever zijn wij richting het Gelredome in Arnhem gereden. Waar wij rond een uur of 1 aangekomen waren. Bijna bevroren van de kouw stonden Kim en ik bij de Merch Stand om een shirt te kopen! 

Rond een uur of half 2 zijn we in de rij gaan staan! Om 5 uur gingen de hekken open en mochten we eindelijk naar binnen. Kim en ik stonden zo ver vooraan. Ik kan het eigenlijk nogsteeds niet helemaal geloven, ha ha. 

Wil je weten wat er voor de rest allemaal gebeurt is? Bekijk de vlog! 


De dag was echt geweldig! En zo als je op het einde van de vlog ziet. We waren kapot! Ik hoop in de toekomst vaker vlogs te maken. Ik vind het namelijk echt leuk om te doen. 

Kisses, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe