Glamour Day - Shoplog

08:26


Afgelopen zaterdag was het weer National Glamour Day. Dit betekend shoppen bij grote en bekende merken met 20% korting! Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken om mijn herfst garderobe een update te geven. 


Om half 12 stapte we in de auto richting Amsterdamn. Met als eerste stop, een appeltaartje eten bij Winkel! Als je ooit in Amsterdam bent, terhoogte van de prinsengracht, ga daar dan een stukje appeltaart eten. Zeker een aandrader!
De volgende stop was de Dr. Martens store. Waar ik voor de verandering niks gekocht heb. 


Even later liepen we richting de kalverstraat en stapte ik samen met mijn moeder de Monki binnen. Dat is waar ik de eerste items heb gekocht! Als eerste zag ik het shirt met "Lady Gang" hangen en even later het bomberjack dat er bij hoorde. Samen vond ik het een erg leuke combinatie. Het shirt is vrij lang en de letters zijn geborduurd op de stof. Dit geeft een heel leuk effect vind ik. Het jack is lekker warm. Een goede 'tussen jas' zoals ik at noem! 

Verder vond mijn mama het leuk om sokken met hamburgers, kusjes en stippen voor mij te kopen. Gekke sokken zijn een leuke manier je outfit minder saai te maken! 


Daarna gingen wij door naar de H&M Flagshipstore. Dit is mijn favoriete H&M om te shoppen! Hier heb ik een dikke sjaal gekocht voor bij het bomberjack, voor wanneer het kouder is buiten. De sjaal is lekker groot en super zacht! 


Na het centrum doorgestruind te hebben kwamen we terecht bij de Stradivarius. Een winkel waar ik vaak naar binnen ga, maar eigenlijk nooit wat koop. Hier heb ik het shirt met de opdruk "Miss You" gekocht en de Chokers. Je ziet dat het "crushed velvet" echt weer terug komt, samen met metallic stoffen. 


Ik vind de trends voor dit seizoen in ieder geval echt gaaf! 
Hebben jullie nog wat geshopt afgelopen glamour day? Let me know in the comments.

Kisses, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe