Happy one year anniversary!

02:37

Precies één jaar geleden ging mijn blog online, samen met mijn eerste blogbericht! Wat is er veel gebeurt in deze tijd en wat heb ik veel geleerd. Deze post besteed ik ook aan wat ik allemaal geleerd heb in dit ene jaar met bloggen. 

Wat outfit posts verder en het is alweer een jaar geleden dat mijn lieve (ex)collega's mij op het idee brachten om te gaan bloggen. Wat zeker mee hielp is dat twee van mijn (ex)collega's zelf ook al een blog haddden. Zij waren erg lief om mij te helpen en erg geduldig met de honderduizend vragen die ik had over bloggen. 

Ik heb dit ene jaar veel geleerd op het gebied van schrijven. Ik heb mijn eigen schrijfstijl ontwikkeld en het schrijven gaat mij nu best makkelijk af.(Wanneer ik tenminste een idee heb waar ik over wil schrijven). Af en toe heb ik nog wat moeite met mijn Nederlandse taal. Nederlands is zeker niet mijn sterkste vak, maar gelukkig ben ik hier wel in vooruit gegaan! 

Toen ik mijn eerste outfit foto's ging maken met Vera, voelde ik mij helemaal niet zeker voor de camera. Ik wist niet hoe ik moest staan of wat ik moest doen. Ik vond de foto's ook echt niet mooi. Naarmate ik meer foto's ging maken, werd ik er steeds 'beter' in. Ik voel mij inmiddels veilig voor de camera en de foto's vind ik negen van de tien keer ook gewoon goed. Mijn zelfvertrouwen is zeker gegroeit!

Ik merk wel dat ik de laatste tijd minder tijd vind voor het bloggen. Ik durf niet echt te zeggen waar dat aan ligt. Ik heb niet echt veel waar ik over kan schrijven. Ik ben druk met nieuwe onderwerpen zoeken zodat ik meer content kan gaan posten. (En het feit dat mijn ouders twee weken op vakantie waren met de camera hielp ook niet echt mee). Op het moment heb ik gewoon een beetje last van een writersblock

Voor de toekomst heb ik inmiddels veel ideeën. Wanneer ik meer tijd heb, wil ik gaan uitbreiden naar youtube! Ik wil heel graag gaan vloggen en om make up tutorials te maken lijkt mij ook super leuk. 

Voor nu hoop ik op nog vele leerzame en leuke jaren. Want All Things Rebel runnen, is wat ik het liefste doe!

Kisses, 
Jamely


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe