Boyfriend's Jersey - Outfit

07:53


School is weer begonnen en dat betekend een einde aan de oh zo heerlijke zomer vakantie. Het weer blijft in tegendeel wel super! Dus hierbij een nieuwe outfit post. (Met wat voor mij een zomer outfit is)Je zal wel denken, een zomer outfit? Dit is deze zomer toch echt een van mijn favorieten outfits geweest. Ook met mooi weer heb ik dit veel gedragen! De jersey die ik aan heb is namelijk best luchtig. 

Ik liep een tijdje geleden op de mannen afdeling en ik zag deze jersey hangen. Ik vond het meteen een cool shirt. Toen had ik zo iets van, "Als ik hem nu in een super grote maat koop, kan ik het als jurkje dragen". Wat ik dus vanaf nu dus ook doe. 


Op de jersey staat "Venice California" en op de schouder/arm staat nummer 78. Wat ik heel leuk vind, want mijn vader speelde altijd met nummer 77 American Football. De jersey is gemaakt met een typische sportkleding stof en zit daarom erg lekker. 

Ik combineer het vaak met een panty of een visgraat panty. Het liefst draag ik mijn Dr. Martens onder alles en daarom heb ik 1 van mijn meerdere paren hier maar weer bij gedaan. Om het af te maken heb ik gekozen voor een zwarte velvet choker. Onder de jersey heb ik nog wel een zwart shortje omdat het anders te kort is. Ik heb de foto's gister gemaakt met mijn lieve vriendinnetje Lucy-ann. Het was super warm en ik glim ook lekker op de foto's. De outfit is vrij simpel en dat vind ik er zo lekker aan. 

Wat heb ik aan?
Jersey: H&M €14,99
Choker: Claires €4,99
Schoenen: Dr. Martens €100

Ik heb gelukkig de laatste tijd genoeg kleding gekocht. Er komen dus veel nieuwe outfit posts aan! Wat vinden jullie van deze outfit? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe