Review - Morphe 35W Eyeshadow Palette.

08:48

Een tijdje geleden kwam er een pakketje met een item die al super lang op mijn must-have lijst stond. Nu heb ik hier de review voor jullie! 

Ik volg Morphe Brushes al best een tijdje op instagram. De eerste keer dat ik achter het merk kwam, was volgens mij door een beauty vlogger. Ik volg er super veel en zou niet meer precies weten wie het was. Ik nam een kijkje op de website van Morphe. Al gauw werd ik verliefd op hun make up kwasten en oogschaduw paletten. De kwasten van morphe zijn super betaalbaar en werken als een pro. Dit zelfde geldt voor hun make up producten. 

Het oogschaduw palette


De kleuren zijn allemaal warme tinten. Vandaar de naam 35W (35Warm). De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en hebben een mooie uistraling. Het palette bestaat uit een mix van verschillende finishes namelijk; matte, shimmer en sheer. De kleuren met een glitter er in zijn het meest gepigmenteerd. Wat in de meeste oogschaduw paletten zo is. 


De swatches:

Ik heb hier 5 kleuren van het palette geswatched. Ik heb dit gedaan zonder een primer/foundation. Ik heb mijn vinger één keer rond gedraaid in de poeders en daarna één keer over mijn arm geveegd. Ja, de oogschaduws zijn echt goed gepigmenteerd, blenden als een pro en ze voelen letterlijk aan als boter. 

Met mijn bestelling kwamen nog 3 kwasten mee van Boozy Cosmetics. Ik heb het palette namelijk vanaf www.boozyshop.com gekocht en niet direct van Morphe. Boozyshop is officeel verkoper van Morphe Brushes. Wanneer je direct bij Morphe besteld betaal je super veel verzendkosten, dus dit was en is de perfecte oplossing. 


De kwasten werken heel goed en zijn makkelijk schoon te maken. Ik heb gekozen voor een blendkwast, smudgekwast en een grote poederkwast. Deze kwasten zitten nu in mijn vaste make-up routine! Evenals het oogschaduwpalette. 

Ik ga zeker nog vaker morphe producten bestellen. De kwasten staan namelijk nog op mijn lijstje! 

Love, 
Jamely 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe