Back to school

07:05


Het zal sommige van jullie wel opgevallen zijn. Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Onbedoeld heb een pauze genomen van het bloggen. 

Waarom? Eerlijk gezegd weet ik niet echt waarom. Ik denk dat ik onbewust heb besloten om echt even zomervakantie te vieren.

Dat terzijde want, ik ben weer terug van weg geweest! Over anderhalve week mag ik weer naar school en eerlijk gezegd, heb ik daar best wel zin in. Aangezien ik fulltime stage heb gelopen sinds januari en niet meer naar school ben geweest in de tussen tijd, mis ik het naar school gaan best wel. Toch ga ik mijn vrije tijd, collega’s en zomeravond chill sessies missen.

Mijn zomervakantie bestond voornamelijk uit werken en daarna in de avond chillen in het skatepark. Als het weer ons gegund was, verruilde wij het skatepark voor het strand. Ik heb deze zomer veel nieuwe vrienden gemaakt, vrienden die ook best waardevol zijn geworden in een korte tijd. Verder bestond deze zomer uit wijn. Heel veel wijn. Bij de perfecte zonsondergang is een glaasje ‘Hugo’ een pré! ;).


Ik ben niet naar het buitenland geweest. No white beatches and hot surf dudes for this girl. Ik ga waarschijnlijk in de herfstvakantie lekker een weekje weg. Alleen of met een vriendin, daar ben ik nog niet over uit. Ik wel een aantal steden op het oog. Ik zit er over na te denken om naar Budapest te gaan of Parijs ofzo. In Budapest ben ik nog nooit geweest en Parijs wel, maar dat is al zo lang geleden.

Verder bestaat mijn blog bijna 1 jaar! Ik wil dit toch wel een beetje vieren. Hoe en wat ga ik nog bedenken maar, ik heb wel al wat leuks in gedachten! So stay tuned!
Hoe was jullie zomervakantie?

Love,
Jamely. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe