Back to school - Shoplog

08:16

Dinsdag begint het dan weer voor mij, school. Na 8 maanden geen lessen te hebben gehad, heb ik er stiekem wel zin in. Ik verlang ook wel weer een beetje naar ritme. 

Wat denk ik voor iedereen wel verschrikkelijk is, is de eerste schooldag van het jaar. Het maakt niet uit in welk jaar je zit of welke opleiding, de eerste schooldag blijft het engst. Zeker als je begint met een nieuwe opleiding of naar een andere school gaat. De indruk die je dag één maakt telt. 

Daarom heb ik nog wat laatste inkopen gedaan voor school! Zo dat ik zeker ben dat ik dinsdag niet voor mijn kast sta met de wel bekende gedachte,"Ik heb niks om aan te trekken". 

Wat heb ik gekocht? 
Je kan nooit t-shirts genoeg hebben. Daarom heb ik er natuurlijk weer twee bij gekocht. De eerste is een t-shirt met eenhoorn print! Echt te leuk. Verder heb ik een nieuw Nirvana shirt gekocht. De oude die ik heb is een beetje versleten! 


Shirt met eenhoorn print: Pull & Bear €5,99
Nirvana shirt: H&M €14,99

Broeken zijn altijd hel om te kopen voor mij. Ik kom het maar zelden tegen dat een broek mij perfect past. Toch heb ik een gok gewaagd bij Zara en ik ben geslaagd! De skinny is van de nieuwe collectie van Zara. De stof is heerlijk zacht en rekt mee. De skinny is highwaisted en heeft gaten op knie hoogte, wat de broek een stoere uistraling geeft. 


Skinny jeans: Zara €19,99

Ook heb ik weer een pantalon gekocht. Deze is ook vrij highwaisted en trek je aan bij je middelen met de touwtjes. Dat is weer eens wat anders dan een riem! 


Highwaisted pantalon: Zara €25,99

Het plan was ook nog om nieuwe Dr. Martens te kopen. Maar helaas, de laarzen die ik wilde waren er niet meer in mijn maat en kwamen voorlopig niet meer binnen. Dus nog even geduld. Ook moest ik natuurlijk een bezoekje brengen aan MAC Cosmetics. Ik heb dit keer de lippenstift "Stone" gekocht. 


Matte lipstick: MAC Cosmetics "Stone" €19,50

En dit was alles van mijn kleine back to school shoplog! Zijn jullie al klaar voor dit school jaar? Er komt nog een leuke DIY aan dus, stay tuned. 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe