Outfit - Summer Chic

01:52


Het is al een tijdje stil rond om mijn blog. Vanaf nu ga ik weer met regelmaat posten want ik heb mijn stage succesvol afgerond. Om het goed te maken dat ik een tijdje afwezig ben geweest, hier een outfitpost!


Ik heb de afgelopen tijd veel nieuwe items gekocht voor mijn garderobe. Ik heb een dagje geshopt in Amsterdam en ik ben een weekend naar Essen in Duitsland geweest. Ik heb dus lekker veel geld uitgegeven, maar het is het allemaal waard. Ik heb de komende tijd genoeg kleding om leuke outfits te maken. De laatste trends komen dan natuurlijk ook aan bod!

Eindelijk een outfit post met mijn nieuwe Adidas sneakers. Ik moet zeggen dat ik echt heel blij ben met deze sneakers. Het is voor het eerst dat ik geen pijn heb gehad met het inlopen van de schoenen. Ik zit er daarom over na te denken om misschien nog één paar Adidas sneakers te kopen. Gewoon omdat deze heerlijk lopen!


Ik vind het heel leuk om de sneakers te combineren met een pantalon. Zo maak je de outfit wat speelser. Om dan een shirt aan te doen met een klein detail, houdt je de outfit simpel maar niet saai. Wat voor mij de ultieme outfit is. Het shirt is bedrukt met een ‘patch’. Zo als je misschien al in de winkels hebt gezien, is dit het helemaal deze zomer. Patches op broeken, spijkerjassen, tassen en ga zo maar door. Ik vind het echt een hele leuke trend!

De bucket bag was echt een koopje. Het bonte bolletje zat er niet bij en hoort er eigenlijk ook niet bij, maar ik vond het de pluizige bol er goed bij passen. (Ik heb de tas en de bol afzonderlijk van elkaar gekocht. Het was echt puur toeval dat het bij elkaar paste!)

Deze outfit heb ik onderhand al veel gedragen! Het is comfortabel en leuk. Wat je natuurlijk wilt bereiken met een outfit!Wat heb ik aan?
Shirt: Mango €12,99
Pantalon: Mango €35,99
Schoenen: Adidas €89,99
Bucket bag + Bol: Primark €5 en €2,50.

Er komen binnenkort nog veel meer leuke outfits aan! Ook ben ik nog bezig met de vlog. Ik heb alleen wat problemen met mijn laptop en daarom duurt het zo lang. Ik hoop dat ik de problemen snel opgelost heb en dan komt de vlog echt online!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Love,

Jamely. 

You Might Also Like

3 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe