Rijbewijs? Check!

11:45

Ik kan eindelijk het eerste ding/wens van mijn bucketlist afstrepen! En ja dat is inderdaad mijn rijbewijs halen! Hoe ik dit heb gedaan lees je in deze post. 

Mijn eerste rijles was ergens in december. Het is allemaal super snel gegaan! Ik heb gelukkig mijn theorie in 1 keer gehaald. Over mijn praktijk heb ik wel 2 keer moeten doen. Maar ja, gelukkig de 2de wel gehaald! Ik heb het roze pasje al aangevraagd en ik kan deze aankomende dinsdag ophalen. 

Ik vind het wel een raar idee dat ik straks zonder instructeur naast mij mag auto rijden. En ik vind het ook best wel spannend om te doen. Stiekem geeft het mij ook een gevoel alsof ik iets illegaals aan het doen ben. (Dat heb ik btw ook nogsteeds wanneer ik uit ga). Waarschijnlijk de eerste keer dat ik politie controle heb, ga ik dit gevoel sowieso hebben! Ha ha. 

Hebben jullie je rijbewijs al gehaald? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe