My style description

08:26

Een vraag die ik heel vaak hoor is, “Jame, hoe zou jij je stijl omschrijven?”. Eerlijk gezegd, is dat nog eens een lastige vraag ook! Benieuwd hoe ik mijn stijl omschrijf/definieer? En benieuwd naar mijn fashion history? Lees dan verder.


Vanaf kleins af aan droeg ik de kleding die mijn moeder voor mij kocht. Ik vond de kleding altijd super leuk. Ik droeg altijd colbertjes en gekleurde skinny jeans. Dat tijdperk eindigde toen ik van middelbare school switchte en daar aan de 3de klas begon. Ik ontmoette drie te gekke meiden die letterlijk mijn leven hebben verandert. Het meisje die een mega belieber was en rode skinny jeans droeg vond ineens andere dingen veel leuker.

Ik kreeg interesse in rock muziek en alle andere genres daar om heen. Op een gegeven moment droeg ik alleen nog maar zwart. (Wat ik overigens nu nog steeds voornamelijk draag). Flannellen overhemden waren/zijn mijn beste vriend. Zeker omdat ik niks anders droeg. En toen op een gegeven moment, mocht ik eindelijk mijn eerste paar Dr. Martens kopen. (Geweldig moment uit mijn leven *pinkt traantje weg*).
Ik kan wel zeggen dat mijn middelbare schooltijd mijn donkere fase was. Voor een concert had ik zelfs mijn haar paarsig geverfd. (Wat super mega freaking awesome was by the way. Ik mis het af en toe wel). Mijn ouders vonden het allemaal wat minder leuk. En als ik er nu op terug kijk, wat ik wel begrijp. Van de een op andere dag was ik niet meer dat vrolijk gekleurde meisje..
Na dat ik ben afgestudeerd van de middelbare school ben ik naar het MBO gegaan. Daar is mijn fashion ontdekkingsreis verder gegaan. Zeker toen ik was aangenomen bij de Mango! Dat was echt een fashion invloed! Ik denk dat ik mijn stijl die ik nu heb, te danken heb aan de Mango.
Nu komen we bij het punt waar ik vertel wat mijn stijl is. Eerlijk gezegd, heb ik er geen definitie voor. Ik zal het proberen te omschrijven. Mijn stijl is minimalistisch, uitdagend, alternatief en bovenal, mij zelf! Ik zal altijd nieuwe dingen willen proberen in fashion. En het belangrijkste is dat ik gevonden heb wat ik het liefste draag. (En ja de zwarte skinny jeans behoren tot mijn favorieten).
Dit was een beetje mijn fashion history. Welke fases hebben jullie gehad? En hoe zouden jullie je stijl omschrijven?
Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe