Trends & must haves voor de zomer

06:59

Het is alweer bijna zomer en dat betekend een nieuw mode seizoen! In deze blogpost vertel ik jou over leuke nieuwe trends en must haves voor jouw garderobe.


De winkels worden langzamerhand gevuld met nieuwe collecties. Dit betekent nieuwe trends in modeland die je niet wilt missen voor deze zomer. De zomer is een seizoen waar modeketens altijd naar uitkijken en wij als consument ook! De zomer is toch stiekem wel het beste mode seizoen. Zeg de dikke winterjassen maar gedag en show jouw outfit nu zonder het koud te hebben!

Lekker wijd!
Deze trend vind ik persoonlijk wel één van de leukste. I love my skinny jeans but flaired jeans are much comfortable! En dat meen ik echt! Ik heb dinsdag voor het eerst een jumpsuit gekocht en het is een flaired model. Ik heb hem voor het eerst vandaag aangehad en ik vind deze trend nu al heerlijk. Waarom wijde broeken nu ineens weer inkomen? Ik zou het niet weten. Ik ben wel van plan om nog meer flaired modellen aan te schaffen.

Indian roots.
Coachella is nog maar net afgelopen. Dan is het festival seizoen echt afgetrapt! Op het mega festival zag je duidelijke trends voor het festival seizoen. Veel kant, veel franjes en feel kleuren. Vooral bruin en rood tinten doen het dit jaar goed! Lange maxi jurken met de drukste printjes spot je nu ook al overal in de winkels. Ook deze zomer is de boho trend het nog helemaal.

White out.
Iedereen moet hier een paar van hebben, witte sneakers. Ik ben er guilty aan dat ik ze nog niet heb. Ze staan wel op mijn verlanglijstje! Witte sneakers zijn onder bijna iedere outfit goed. Wanneer je outfit helemaal zwart is en dan witte sneakers. Dat is pas gaaf!

Laat je schouders zon vangen!
De off shoulder tops hebben de winkelvloeren overgenomen. Je kan eigenlijk nergens meer komen zonder dat je wel meerdere kledingstukken spot waarvan de schouders te zien zijn. (Straks heb je van die leuke strepen op je huid die wel bruin zijn.)

Ik vind de trends voor dit aankomende seizoen echt super! Binnenkort de benodigdheden verwelkomen in mijn kast? Ik zeg shoppingspree! Wat vinden jullie van deze trends?

Love,

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe