The 'Bikini Body'

11:09

De zomer is nabij en dan breekt het punt aan dat iedereen insane gaat sporten om de perfecte bikini body te krijgen. In deze post lees jij hoe je de perfect bikini body krijgt! ;)


Het is eigenlijk heel simpel om een ‘zomer proef lichaam’ te hebben. Het zelfde geldt voor de zogenaamde ‘bikini body’. Want weet je wat het grote geheim is? Een bikini body krijgen is namelijk heel makkelijk. Daarom heb ik even een drie stappenplan gemaakt om er goed uit te zien op jouw zonvakantie!

Stappenplan voor de perfecte bikini body: 
Stap 1: Koop een bikini.
Stap 2: Trek de bikini aan.
Stap 3: Voilà! Je hebt een bikini body.


Yes, I am taking the piss out of everyone who says only certain people can wear swimwear. Niets en niemand bepaalt of jij wel of niet in die badpak mag lopen. Er bestaat niet zoiets als een bikini body. Dat laat het namelijk klinken alsof je alleen op het strand mag lopen wanneer je er perfect uitziet. En geloof mij, niemand is perfect. 

Het beeld dat gecreëerd wordt door de media is echt puur zonde. Niet alleen jonge meisjes maar ook jongens hebben last van dit ideaal beeld. Iskra Lawrence voert campagne samen met The Runway Riot. De boodschap die zij samen vertegenwoordigen is dat iedere vrouw en man uniek en perfect is op hun eigen manier. Het maakt niet uit wat voor kledingmaat je hebt. Als je maar trots op je zelf bent. Iskra Lawrence is zelf "plus size model" die trots haar rondingen showed! Bekijk de campagne hier

Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in je eigen lichaam. Skinny or thick? It does not matter, rock that bikini darling! Dus, ben jij al klaar voor de zomer en bikini-seizoen? 

Love, 
Jamely


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe