New In - Adidas Superstar Rize

09:34


Ik heb al in geen tijden meer sneakers gedragen, laat staan een nieuw paar gekocht. Nu de zomer er aankomt, wilde ik eigenlijk wel nieuwe sneakers! Dus het was tijd voor een nieuw paar. 

Al jaren loop ik alleen op mijn Docs. Mijn moeder zei van de week,"Waarom koop je niet een paar leuke sneakers voor de zomer?". En dat is eigenlijk wel een goede vraag. 

Ik liep vroeger altijd op sneakers, maar op een gegeven moment vond ik geen enkele sneaker meer lekker lopen. Ik heb daarom ook een beetje een fobie om nieuwe sneakers te kopen omdat ze na dat ik ze gekocht heb, niet meer lekker zitten. Ik hoop zo erg dat ik dat met deze niet ga hebben. 


Ik heb lang georiënteerd om de perfecte sneaker te vinden. Veel sneakers van tegenwoordig vind ik echt niet mooi.Ook wilde ik graag een sneaker die wit is omdat, natuurlijk de zomer er aankomt. Eerst wilde ik de Nike Airmax Thea heel graag hebben maar, toen ik deze zag bij de Footlocker vond ik deze veel leuker. Deze sneakers passen meer bij mijn stijl. Dit zijn de "Adidas Superstar Rize"


De extra dikke zool vind ik echt heel gaaf. De schoenen lopen daarom ook nog lekkerder. Ze passen ook bij iedere outfit omdat de sneakers in het zwart en in het wit zijn. Ik kan niet wachten om een outfit post te maken met deze leuke sneakers! 


Wat vinden jullie van alle sneakers van nu? Welke sneaker is jouw go-to everyday? Ik ben in ieder geval benieuwd welke avontuurtjes deze schoenen gaan meemaken!:D

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe