Mijn liefde voor.. Kiko Cosmetics

11:53

Mijn liefde voor make up is natuurlijk geen geheim. Maar er is geen twijfel over mogelijk dat Kiko Cosmetics één van mijn favorieten make up merken is. Waarom? Lees verder en dan weet je waarom! 


Ik weet nog de eerste keer dat ik in een Kiko store naar binnen liep. We waren met school een dagje uit naar Keulen en we hadden alle culturele dingen zo snel gedaan dat we meteen konden gaan shoppen. Een van mijn vrienden Jennifer heeft toen bij de Kiko een lipgloss gekocht waar ze helemaal verliefd op was. Vanaf dat moment ben ik niet meer naar de Kiko geweest tot een oud-collega van mij begon over Kiko Cosmetics. Ik kon niet wachten tot dat de winkel op centraal geopend zou worden zodat ik kon shoppen. 

Ik ben in de zomer vakantie van 2015 naar Milaan geweest. Ik heb daar een behoorlijke make up collectie van Kiko bij elkaar geshopt. Ik heb daar mijn click-palette gekocht, plus iets van 8 oogschaduw's. Het heeft niet lang geduurd tot alle 24 oogschaduw plekken bezet waren. Mijn all time favourites zijn toch wel de concealers en lippenstiften. De concealer die ik heb, is erg dekkend. Dat is wat een concealer natuurlijk moet doen. Verder blijft de concealer altijd goed en lang zitten. Alle lippenstiften van Kiko Cosmetics zijn betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Het merk speelt altijd heel slim in op trends en ontwikkelingen op beauty gebied! Wat ik ook heel leuk vind aan Kiko Cosmetics is dat zij om de zoveel tijd een limited edition collectie hebben. Dat zijn hele leuke en mooie producten die vaak wel iets duurder zijn dan de gemiddelde prijzen van Kiko. Maar ja, Kiko is helemaal niet duur, dus je zal nooit de hoofdprijs betalen. 

Kiko Cosmetics is voor mij de hemel op aarde! Goede producten voor een betaalbare prijs. Wat wil je als beauty fan nog meer? 

Love, 
Jamely. 


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe