Een aantal veranderingen

07:52

Zoals de titel al een beetje verraad zitten er een aantal veranderingen aan te komen. Er zijn wat dingetjes die anders gaan worden en er komen een aantal vernieuwingen. 

Deze post kan je dus zien als een soort van update. Verder zal ik even mijn toekomst plannen met jullie delen! 

Youtube & all that jazz..
Ik heb besloten om te gaan vloggen! Ja, dat lees je goed! In de loop van deze week zal er een vlog op mijn youtube channel komen! Ik ga proberen om iedere week één video of vlog te plaatsen. De vlogs zullen voornamelijk video's zijn over iets wat ik gedaan heb. Ik ga dus filmen wanneer ik wat leuks beleef! Ik wil ook tutorials gaan doen voor haar en make-up. Als jullie ideeën hebben voor leuke video's, laat mij het dan weten! 

Een nieuwe huisstijl
Binnenkort zal mijn blog er ook ietjes anders gaan uitzien. Er komt een nieuwe template en er zal vanaf dat moment ook een advertenties te zien zijn op mijn blog. Ik ben nooit echt 100% blij geweest met de uitstraling van mijn blog, dus ik kan niet wachten tot dat de nieuwe "huisstijl" live gaat. 

Collab's en een giveaway
In de toekomst wil ik meer samenwerkingen met andere blogs en youtubers. De eerste samenwerking die er aan komt is met Chavelli Novita. Wij gaan samen een giveaway houden! Dus houd onze blogs in de gaten want binnenkort komen er meer details over de giveaway. 

Verder ben ik met iets bezig wat echt een droom van mij is. Ik ga er nog niet veel over vertellen want er staat nog niks vast. Ik zal misschien binnenkort een tipje van de sluier opbiechten. 

Er komt dus veel spannends aan! Wil je niks missen? Houdt dan mijn social media accounts in de gaten! 

Instagram: @jamelywal

Ik ben benieuwt wat de toekomst gaat brengen voor mij en mijn blog! 

Love, 
Jamely

(Photo: Whatever floats your bear)

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe