Boho in the city - Outfit

05:44Je kon het in mijn trend & must-haves post al lezen! Flaired jeans komen helemaal terug. Dus hier een outfit post met een item die nu al één van mijn favorieten kledingstukken is. 

 Ik ben al een tijdje opzoek naar zo een kledingstuk. Wijde of flaired broeken komen weer helemaal terug. Ik draag eigenlijk altijd alleen maar skinny-jeans, maar na het dragen van deze leuke jumpsuit, wil ik nog meer van dat soort stijlen in mijn kast hebben. 

De jumpsuit heb ik gevonden na een lange speurtocht op het internet. Ik ben wel naar de winkel gegaan om het te passen en te kopen. De jumpsuit zit echt zo comfortabel! Het is ook heel makkelijk om dit item te combineren met andere kleding stuks. Een colbert, kimono of zelfs een trui. Het kan allemaal en daarom vind ik dit kledingstuk zo fijn! 


 De kimono heb ik al een tijdje. Deze is van een oude collectie van de Mango. Het is echt meer een zomer item. Ik vond de kimono in combinatie met de jumpsuit erg leuk! Ik had niet echt een outfit waarmee ik de kimono kon dragen maar nu wel. De outfit heeft nu wel een echt een festival vibe, wat voor de zomer natuurlijk helemaal leuk is!
Deze outfit ga ik sowieso vaker dragen. Het zit lekker, is comfortabel en het ziet er leuk out. Dat is natuurlijk wat je met een outfit wilt bereiken. Ik zou de volgende keer wel andere schoenen er onder dragen. Sandalen of slippers zouden hier veel leuker onder staan. Dus wanneer het wat warmer wordt, gaan er sandaaltjes onder hoor! 

Wat heb ik aan?
Jumpsuit: H&M €29,99
Kimono: Mango €29,99
Hoed: Primark €10
Choker: Lost At Sea Jewellery €2,99

Wat vinden jullie van de wijde broeken? Zou je het zelf ook dragen? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe