4 Rare dingen die ik doe

07:13


Iedereen doet wel eigenaardige dingen of heeft rare eigenschappen. Dat is onder andere wat ieder mens zo verschillend maakt. Ik heb mijn rariteiten daarom even op een rijtje gezet.

Dit is het moment dat jullie mogen lachen om mijn stommiteiten. No shame! :’)

#1 Zit ie er nog?
Ik heb sinds een tijdje een tatoeage en ik check letterlijk iedere dag ‘of die er nog zit’. Wat natuurlijk heel stom zou zijn als de tattoo ineens van mijn lichaam zou verdwijnen. Ik kijk ook altijd meteen of er niks vervaagd is. Ik check ook constant of de lijntjes nog recht zijn, want tuurlijk Jamely, getatoeëerde afbeeldingen kunnen ineens verspringen..  

#2 Conceal, don’t feel, don’t let them know.
(12 punten voor de persoon die weet waar dat van is). Iedere ochtend, wanneer ik voor de spiegel sta, check ik mijn hele gezicht op oneffenheden. Concealer is serieus mijn beste vriend op make-up gebied en in combinatie met een sterk dekkende foundation ben ik al helemaal blij. Hoe dikker de laag make-up, hoe beter..

#3 “Oh, ik moet nog beginnen”.
Dit is misschien geen rare eigenschap maar meer een slechte eigenschap. Ik stel altijd alles uit. Vooral schoolopdrachten. Wanneer ik een opdracht gewoon niet interessant genoeg vind, laat ik het meestal tot 1 dag van te voren liggen. Ik probeer er wel aan te werken maar ja, het is zo verleidelijk om toch nog één aflevering van Pretty Little Liars te kijken..

#4 Nachtjes doorhalen
Dit gebeurt echt regelmatig bij mij. Ik overdenk echt ALLES. Misschien omdat ik soms toch nog best onzeker ben. Maar dit gebeurt bij mij dus in de vorm van ‘wakker liggen tot een uur of 5 s’ ochtends’. Ik begin dan met nadenken over iets en dat houdt mij dan de hele nacht bezig. Soms heb ik dit wel eens nachten achter elkaar. Go me..  

Er zijn vast ook ‘rare’ dingen die jullie doen. Wees niet bang en vertel ze in de comment-sectie! Ik ben benieuwd naar jullie vreemde eigenschappen.

Love,

Jamely

You Might Also Like

5 reacties

 1. Oh wat vervelend dat je daardoor weleens een hele nacht wakker ligt! Vreselijk zou ik dat vinden. Ik hoop dat dat niet vaak voorkomt bij je. En iedere ochtend 'verberg' ik ook altijd mijn oneffenheden; ik ga NOOIT de deur uit zonder foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig valt het de laatste tijd mee! Ik slaap gelukkig een stuk beter. En same, inderdaad. Echt niet zonder foundation de deur uit!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk onderwerp voor een blog! Zo grappig dat je iedere ochtend checkt of je tattoo er nog zit :) Als ik er een zou hebben, zou ik waarschijnlijk precies hetzelfde doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik hoor dat vrienden van mij die een tattoo hebben het ook doen! Ha ha :)

   Verwijderen
 3. Ik ga altijd fluiten als ik per ongeluk een glas laat vallen die in scherven uit elkaar valt....

  BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe