Wanneer het even tegen zit

02:16


We hebben het allemaal wel eens. Er is een periode dat het allemaal niet wilt lukken. Nou, die periode is op dit moment bij mij aanbeland…


Inmiddels is het april 2016, volgens mij had ik tegen mijzelf gezegd dat dit mijn jaar ging worden. Ik zou dit jaar afstuderen, ik zou een halve marathon gaan lopen ter voorbereiding voor een hele marathon die ik wil lopen en ik zou aangenomen worden voor de ultieme vervolg opleiding. Helaas, niks hiervan zal waar worden dit jaar..

Negatief? Misschien wel.

Waarom zo pessimistisch denk je nu. Ik zal inderdaad geen diploma ontvangen aan het eind van het schooljaar. Ik heb mijn herexamen afgelopen vrijdag niet gehaald en daarom loop ik studievertraging op, zoals ze dat zo mooi zeggen. Dit betekend dat ik volgend jaar terug moet komen om weer lessen te volgen en de examens over te doen.

Ik baal echt super erg. Hierdoor zal ik volgend jaar dus niet met mijn vervolgopleiding kunnen starten. Echt heel erg jammer, maar het is niet anders. Ik had mij echt verheugd op de opleiding. Ik had er zo veel zin in..

Om het allemaal nog beter te maken gaat het ook nog eens heel slecht met mijn knie. Voor die personen die mij kennen is het al niks nieuws meer. Na mijn ongeluk in 2011, gaat het nog steeds niet beter. De constante pijn wordt steeds erger en erger. In mei heb ik eindelijk een afspraak bij de Bergman Kliniek, dan gaan we kijken hoe nu verder. Ik hoop dat zij mij wel kunnen helpen. 

Opgeven? Nooit!

Eerlijk gezegd, ben ik nu wel echt klaar met al deze ongein. Af en toe vraag ik mij echt af waar ik dit allemaal aan verdient heb (oh wat klinkt dat dramatisch). Er is wel zoveel moois dat ik nu al bereikt heb, maar dat wordt gewoon vaak overheerst door al het negatieve.

Ik merk ook gewoon aan mij zelf dat dit enorm invloed heeft op mijn humeur. Ik voel me constant down en ben heel snel boos of geïrriteerd. Het is gewoon lastig om vrolijk te blijven wanneer je constant geconfronteerd wordt met negatieve vibes..

Ik heb mijzelf nu teleurgesteld maar volgend jaar zal ik gewoon mijn diploma halen en met mijn knie zal het vast ooit wel goed komen. Zo niet? Jammer dan. Ik moet er dan maar mee leren leven. Ik ga mij nu gewoon focussen op alle leuke dingen!

Hoe gaan jullie om met een wat mindere periode? Let me know!

Love,

Jamely. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe