Serious Talk Pt.6

05:17


Deze rubriek blijft toch in de smaak vallen bij jullie. Ik vind het ook leuk en leerzaam om eens in de zoveel tijd over een onderwerp te schrijven wat iets serieuzer is. Deze keer gaat het over zelfbeeld en zelfverzekerdheid in de zomer.


In een eerder blogbericht van ‘Serious Talk’ kon je al lezen hoe een positive mind belangrijk is voor jouw zelfbeeld. Omdat de zomer er weer aankomt, dacht ik misschien is het fijn om dit onderwerp even terug te brengen.

Zomer, voor veel vrouwen dé gelegenheid om je goed getrainde buik te showen op het strand. Maar voor de meeste vrouwen is de zomer het vervelendste jaargetij. Die eindeloze struggle of je wel of geen bikini aan durft te trekken. Of om dat shortje aan te doen.

Huid laten zien? No way!
De zomer maakt ons onzeker? Waarom is dat eigenlijk? Nou, in de winter kan je lekker veel laagjes aan. Zo kan je hier en daar wat verhullen. In de zomer wanneer het echt lekker weer is in Nederland (wat sporadisch is) laat iedere Nederlander maar al te graag wat huid zien. Dan kan jij niet in jouw zwarte skinny met blouse naar buiten, daar is het dan helaas te warm voor.

Kin om hoog en naar buiten.
Want dat is precies wat je moet doen! Trek dat shortje aan. Draag die crop top. Het maakt niet uit dat je geen maatje 34 hebt. Niemand verbied jouw om dat leuke shortje te dragen. De enige die er moeten mee heeft, dat ben jij zelf.
Het is belangrijk dat je wel kleding draagt waar jij je echt lekker in voelt. Je komt dan ten eerste een stuk zelfverzekerder over en zo voel jij je dan ook. Mensen zullen jou dan aanstaren omdat jij je outfit gewoon rocked! :D

Klein, groot, dik, dun.
Ik ben al vanaf kleins af aan een maatje meer. Ik had daar vroeger in de zomer vooral de meeste moeite mee. Precies om de redenen die hier boven staan. Als ik dan in een short buiten liep, vroeg ik mijzelf altijd af of niemand naar over mij dacht. “Staart hij mij nu aan? Vind hij mij misschien te dik voor deze kleding? Lacht zij mij uit? Misschien moet ik maar binnen blijven.” Dat ging constant door mijn hoofd heen.

Afgelopen zomer was ik alleen maar op het strand in mijn bikini te vinden. Het maakt mij nu niks meer uit wat anderen van mij vinden. Het belangrijkste is wat ik van mij zelf vind! Ik voel mij zelfverzekerder dan ooit. En ook deze zomer, stap ik mijn onzekerheid te boven.

Love yourself!
Just be you and love yourself darling. Dat is wat ik jullie wil mee geven. Ik zal waarschijnlijk nooit een maatje 34 zijn en dat maakt mij niet uit. Ik ben blij met wie ik ben en hoe ik er uit zie. En zo zou jij ook moeten denken.

Deze zomer verwacht ik dus nog meer leuke bikini foto’s!

Love,

Jamely. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe