Review - Makeup Revolution Blush Palette

07:29


Ik wilde deze 'blush' palette al heel lang uitproberen. Ik heb hem nu eindelijk gekocht en hierbij de review over dit mooie product! 

Ik ben echt fan van dit nieuwe cosmetica merk; Makeup Revolution. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voor een zacht prijsje. Eerst kon je Makeup Revolution alleen maar bestellen via Beauty88. Ik vind online shoppen helemaal niet verkeerd hoor maar met make-up vind ik het toch wel lastig. Ik wil make-up even zien en vast houden. 


Sinds kort kan je bij verschillende winkelketens van Etos, Makeup Revolution in de winkel kopen! Ik ben daar zo blij om. Nu kan je gewoon voor een zacht prijsje goede producten kopen. Ik heb de Ultra contour palette ook al een tijdje. Ik heb deze van mijn lieve beste vriendinnetje voor mijn verjaardag gehad. Ik gebruik die palette zo vaak en ik vind hem ook super fijn! 


Ook deze Blush palette vind ik helemaal het einde. De poeders zijn van goede kwaliteit en je kan ze goed blenden. Ik vind de term 'Blush' palette niet helemaal op zijn plek. De poeders vind ik meer highlighters dan blushes. Ik heb de Blush palette in de kleur 'Golden Sugar' gekocht. Er is ook nog een andere versie, deze is wel echt met blush poeders!


De swatches zijn van links naar rechts en van boven naar onder. Op deze swatches kan je goed zien hoe gepigmenteerd de poeders zijn! 

Ik vind de verpakking van de palette ook heel mooi. Het straalt luxe uit en dat vind ik echt heel leuk voor zo’n “goedkoop” product. De poeders zitten in een stevige verpakking. Ideaal voor reizen of om je make-up te doen in de trein (guilty).

Wat vinden jullie van dit product? Ik weet in ieder geval dat ik nog veel mooie producten van Makeup revolution wil proberen!

Love,

Jamely 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe