New Lifestyle

06:34

Ik roep het al een hele tijd. Ik wil gezonder gaan leven! De sportschool vaker gaan bezoeken. Kortom een nieuwe lifestyle!

Little chubby girl.
Al vanaf kleins af aan heb ik overgewicht. Ik ben nooit een dun meisje geweest. Dit komt niet omdat ik ongezond eet of omdat ik nooit beweeg. Ik ben geboren met een schildklier vertraging en dat zorgt er mede door dat ik vetten en vocht heel snel vast houd. Ik ben het inmiddels wel gewent dat ik altijd een maatje meer zal zijn, maar het loopt nu wel de spuitgaten uit.

Éeeeeeen lift!
Ik ga nu bijna nooit meer naar de sportschool omdat het met mijn knie niet zo lekker gaat. Ik vind het zo zinloos wanneer ik geen cardio kan doen. Ik heb ook vaak het gevoel dat als ik naar de sportschool ga dat mensen mij aanstaren en waarom zou ik niet eens weten.

Eten, eten en nog meer eten.
Qua eten moet ik echt meer op mijn voeding ga letten. Ik eet niet absurd veel of super ongezond maar ik moet er wel echt op gaan letten. Ik eet nu (door stage) veel vers producten zoals; appels, avocado’s en sla. Maar die stroopwafel moet ik gewoon ook laten liggen. Verder moet ik veel meer water gaan drinken. Ik drink wel veel groene thee, maar ik drink ook weer veel koffie.

De grote verandering
Ik denk dat ik nu het zwaarst ben dat ik ooit ben geweest. Ik zou het eerlijk gezegd niet eens weten wat ik nu weeg, want ik ben al meer dan een jaar niet meer op de weegschaal geweest. Dat cijfertje maakt mij ook niet zo veel uit maar ik moet mij wel lekker en goed voelen.

Het doel is dus om een gezondere levensstijl te gaan “leven”. Het is even een knop omzetten maar ga ik ga het nu echt proberen om het vol te houden!

Love,

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe