Let's go to the Oscars! - Outfit

06:14Gisteravond was het dan zover! Het eindexamengala van mijn beste vriendinnen! Eindelijk kon ik deze spetterende jurk aan! 

Met mijn hele make-up kast in mijn tas gepropt, ging ik opstap naar Julia om mij daar klaar te maken! Ik wist al precies wat ik met mijn make-up ging doen. Het plan voor mijn haar lag ook al weken klaar! Het moest allemaal natuurlijk lekker glitter & glamour! Het thema was namelijk The Oscars.

Mijn jurk had ik al sinds de kerst in de kast hangen. Ik kon hem nu eindelijk aan! Toen ik de jurk zag hangen in de winkel was ik al meteen verkocht. Ik paste hem en ik wilde hem eigenlijk meteen meenemen. De jurk was toen nog vrij duur, dus ik had besloten om het niet te doen. Maar 2 maanden later kwam dit geweldige item in de sale! Ik heb hem natuurlijk meteen gekocht!De metallic finish vind ik zo mooi! In ieder licht is de kleur van de jurk anders. In het zonlicht schittert de jurk ook echt prachtig! De oorbellen heb ik met Glamour Day gekocht. Die passen ook echt perfect bij de jurk. De hakken heb ik al zo lang, ze lopen echt heerlijk!

Ik voelde mij echt alsof ik 1 dag Beyoncé was. Ik heb mij nog nooit zo zelfverzekerd gevoelt! De avond was ook echt super gezellig met al mijn lieve vriendinnen. Nu moeten ze natuurlijk nog slagen en dan kunnen we weer feesten!

Wat heb ik aan?
Jurk: Mango €35,99
Hakken: Geen idee meer waar ik die gekocht heb!
Oorbellen: Bijou Brigitte €14,99

Ik kan niet wachten tot dat ik deze jurk weer aan mag! Wat vinden jullie van deze outfit? Oscar waardig? :D

Love,
Jamely  

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe