Glamour Day Fail

01:24

Ja, 2 april was het National Glamour Day. Ik had van te voren mijn eigen tips opgevolgd. Heb ik mij hier aan gehouden? Nee. En dit is de uitkomst..

Met mijn plan op zak wist ik precies wat ik wilde en moest hebben. Maar helaas, ik had zo'n dag waarin je geld mag uitgeven maar NIKS leuks ziet of NIKS leuks staat. Oh en wat ik wilde hebben was uitverkocht.. 

Wat ik wel heb gekocht, ben ik wel echt heel blij mee! Ik heb eindelijk de perfect oorbellen gevonden voor een gala waar ik over 2 weken naar toe ga. Dus dat is al 1 opluchting. Ik ben echt maanden opzoek geweest naar de perfecte statement hangers. Ik heb iedere oorbel zowat bekeken, maar niks was wat ik nu zocht. Tot dat ik dit paar vond bij de Bijou Brigitte. De oorbellen passen perfect bij mijn zilveren metallic jurk. 


Het t-shirt was eigenlijk een impuls aankoop. Ik zag hem hangen en ik dacht,'Waarom neem ik hem niet gewoon mee?'. Normaal doe ik dat echt nooit! Ik pas alles wat ik wil voordat ik het koop. Dit shirt was dan ook echt een uitzondering! Het shirt zat uiteindelijk wel echt perfect. (Verwacht binnenkort maar een outfit post haha!).


Ja, weer een lippenstift en lipliner gekocht bij MAC. Wanneer stopt mijn verslaving? Ik ben al een tijdje opzoek naar een lippenstift die bij mijn gala jurk past. Op het drukste moment van de dag ben ik de MAC corner van de Douglas in de Kalverstraat ingelopen en de verkoopster heeft mij echt goed geholpen! Ik had uitgelegd wat ik wilde voor kleur en het was geen probleem om wat verschillende lippenstiften en liners uit te proberen. 


Eerst had ik 'Honey Love' en 'Viva La Glam 2' geprobeerd. Deze waren kleuren vond ik net niet wat ik zocht. Toen kwam de verkoopster met 'Whirl' en ja. Deze was perfect! Dit is nu een van mijn favorieten geworden! 


Wat heb ik gekocht?
Oorbellen: Bijou Brigitte €14,95
T-Shirt: Zara €7,99
Lippenstift: MAC 'Whirl' €19,50
Lipliner: MAC 'Whirl' €15,50

Uiteindelijk heb ik dus geen gebruik gemaakt van de actie van Glamour. Ik heb alleen geshopt bij winkels die helaas niet mee deden.. Ik heb gelukkig wel spulletjes gekocht die ik wel echt wilde hebben en waar ik heel blij mee ben! 

Heb jij gebruik gemaakt van de actie? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe