8 ways to get over a breakup.

01:17

We zijn er allemaal wel eens geweest. De relatie met je vriend of vriendin is voorbij. Je zult hem toch moeten vergeten en door gaan met je leven. Hier dus 8 ways to get over a breakup!

#1 CTRL ALT DELETE
Drastisch? Misschien, maar alles verwijderen wat je herinnert aan je ex is de juiste stap. Op facebook kan je zelfs aangeven dat je absoluut geen posts meer wilt zien van je ex. Zo hoef je hem/haar niet te verwijderen. Je moet je zelf ook niet in verleiding brengen door hem te gaan stalken. Het kan dus beter zijn om zijn/haar Twitter, Instagram of Snapchat te verwijderen.

#2 Praat erover
Je zal er over moeten praten. Dat lucht op! Praat er met je vrienden of je moeder over. Als je niet zo’n prater bent kan je ook overwegen om het op te schrijven. Schrijf deze brief dan naar een goede vriend of een vriendin maar je bezorgt deze brieven niet. Je kan ook naar je ex schrijven. Deze brief of brieven verstuur je dan niet, maar het lucht wel op!

#3 The best therapy
De beste therapie is natuurlijk een nieuwe garderobe shoppen. Je even ergens anders op focussen en met je zelf bezig zijn, helpt verrassend goed! Koop dat bodycon jurkje en rock het de eerst volgende avond dat je uit gaat met je friends!

#4 Mood food
Welke vrouw houdt hier nu niet van? Je verdriet weg eten met een reep chocola of wijn ijs! Wat, wijn ijs? Ja dat lees je goed. Er is een nieuw soort ijs op de markt. Deze overheerlijke sorbets zijn alleen voor 18+, want er zit 5% alcohol in. De smaken zijn van Mercer's. Twee vliegen in 1 klap! Oh en het beste, je kan dit ijs gewoon kopen bij de plus of de C1000.

#5 Cry Baby
Huilen mag! Dit zorgt er ook voor dat veel stres verdwijnt en dat je wat rustiger in je hooft wordt. Dit kan een enorme opluchting zijn.

#6 Movie night
Dit is ten eerste gewoon leuk om te doen of het nu gaat om een break up of niet. De meest afgezaagde chickflicks of juist een enorme huil film! Met een bak Mercer ijs, dan zit je wel goed. Films die ik echt aanraad voor zo’n avond: She Is The Man, Bratz The Movie, Hairspray, Letters To Juilet, The Last Song en Mean Girls. Na zo’n avond voel jij je een stuk beter! Bekijk de films alleen of met je bestie.

#7 Swipe, swipe, swipe, match!
Als je toch bezig bent met een film avondje, maak het dan nog fouter. Maak een Tinder account aan en chat the night away. Praten met andere jongens die niet je ex zijn kan goed voor je zijn. (Ik adviseer dit in een wat later stadium te doen). Het mooie van Tinder is dat je het gewoon kan verwijderen als je er weer klaar mee bent.

#8 Party hardy
Even je zelf laten gaan is altijd een goed idee. Dus zeg geen “nee” wanneer je vrienden vragen om een avondje uit te gaan. En wees niet bang dat je je ex kan tegen komen. Je laat dan gewoon zien dat je heel veel plezier hebt met je vrienden! En dat is dan het belangrijkste.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips!

Love,

Jamely. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe