Upcoming Trends

05:50


Ik ben een aantal weken geleden naar Rome geweest. Daar heb ik natuurlijk goed de kans gehad om nieuwe trends te spotten. De Fashionweeks zijn ook afgelopen en de collecties waren on point!


In de Vogue alleen al staat het vol met advertorials die barsten van de nieuwe trends. Wat mij direct al op viel waren de vele kleuren, opdrukken en prints. Deze lente en zomer mag alles! Zelfs print op print is schijnbaar nu een trend.

Alle soorten, maten en kleuren.

Laat die zwarte skinny maar in de kast want kleur is het helemaal. (Ook al kan ik niet zonder mijn zwarte skinny jeans). De felle tropische kleuren zijn niet te missen aankomend seizoen. Kanarie geel en gif groen zijn weer terug van weggeweest.
Pastel tinten komen ook weer helemaal terug. De zachte tinten zijn goed te combineren en daarom kunnen pastel tinten eigenlijk altijd. Vooral in het voorjaar en tijdens de zomer zijn pastel tinten altijd goed.

In de cosmetica zie je ook dat de heuse kleur trend aan het doorkomen is. Gekleurde eyeliner met een goed gepigmenteerde blush kan nu gewoon. De saaie zwarte eyelinerpen kan de prullenbak in :P.

Boem, Pats, Wow!
Deze trend vind ik misschien wel het aller leukste! De patches zijn weer terug van weggeweest! De Zara heeft een leuke en betaalbare collectie met spijker- en bomberjacks, T-shirts en broeken die bedrukt en beplakt zijn met deze leuke teksten en patches! Op fashion week waren de comicbook  teksten niet weg te slaan!
Het leuke van deze trend is ook dat je op verschillende websites zelf losse patches kan bestellen. Zo kan jij je eigen kleding stuk op pimpen! Je kan al patches kopen van 50cent. Op Etsy staan genoeg leuke patches!


Print on, on print, on print.
Prints mogen ook weer. Streepjes met roosje? Who Cares? Het mag allemaal volgens de nieuwe fashion trends. Persoonlijk ben ik niet zo van de print op print maar misschien ga ik het wel uitproberen! Als ik dat doe zal ik zeker een outfitpost maken.

Minimal to go.
Zwart, wit en grijs. Dit zijn ook tinten die veel ontwerpers gebruiken om daar hun collecties op te baseren. Dit is meer mijn style. Ik moet zeggen dat ik de collectie van George Pimentel daarom ook erg gaaf vind! De outfit die het model aan heeft zou ik wel willen hoor!

Bye bye skinny jeans!
Zijn de skinny jeans uit? Dat nu weer niet, maar flaired broeken mogen ook weer uit de kast! Deze lente en zomer kunnen alle soorten jeans, in alle soorten stijlen. Ik wil zeker nog een paar flaired jeans!

De aankomende seizoenen zijn dus qua trends helemaal niet veel eisend of moeilijk. Oude trends herhalen zich weer!

Welke nieuwe trends ga jij zeker volgen?

Love,

Jamely 

Disclaimer: Foto is niet van mij, gevonden op google!

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe