Stripes n' Docs - Outfit

08:22

Zoals je in mijn Travel Log kon lezen, heb ik natuurlijk geshopt in Rome. Ik heb niet belachelijk veel gekocht maar wel genoeg voor een nieuwe outfit post! 

Ik denk dat dit mijn nieuwe fave outfit gaat worden hoor! De streepjes trui had ik al gespot in Nederland maar ik wilde perse wachten tot Rome om de trui te kopen. De laatste tijd vind ik strepen steeds leuker. Ook omdat streepjes in alle soorten, maten en kleuren echt een trend is komend seizoen. 

De broek heb ik ook nieuw! Ik koop niet zo vaak nieuwe broeken maar ik had ze nu echt nodig. Ik had namelijk 2 broeken stuk gelopen in Rome dus ik voelde me echt een beetje zielig dat ik geen goede broeken meer had. 

Ik heb ze EIN-DE-LIJK. Nieuwe Dr. Martens!! Je hebt geen idee hoe blij ik ben dat ik nieuwe Docs heb. Ik liep langs het winkeltje in Rome en ik zag ze staan. De prijs was super laag omdat het de laatste maten waren. En ik dacht ik ga voor bordeaux rood want waarom niet? Ik ben zo blij met mijn nieuwe Docs. Het maakt de outfit echt af. Ook omdat die rode kleur van de laarzen in de trui zijn verwerkt. 

Wat heb ik aan?
Trui: Zara €19,99
Broek: Mango €39,99
Schoenen: Dr. Martens €99

Wat vind jij van de nieuwe streepjes trend? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe