Mijn liefde voor.. Dr. Martens

02:17

Er zijn verschillende producten, spullen en merken die ik niet kan missen. Daarom dacht ik om een ‘Mijn liefde voor..’ serie te maken. Dan vertel ik eens in de zoveel keer over een product of merk dat ik echt geweldig vind!


In deze eerste editie ga ik het hebben over mijn nummer 1 verslaving. Het is ook een vrij dure verslaving maar toch. Mijn liefde voor Dr. Martens! Deze zagen jullie natuurlijk al aankomen door de titel.

Wat heb ik allemaal van Dr. Martens?
Ik heb inmiddels 3 paar schoenen van dit geweldige merk. Ik heb laatst in Rome paar nummer 3 bemachtigd. Ik heb de 1461 Boot in het Zwart, de 1460 Boot in het bordeaux Rood en de 1460 in metallic zilver. Ik heb die in het zilver al ruim 4 jaar. De gebruikssporen zijn duidelijk zichtbaar! Voordat ik die had heb ik volgens mij mijn ouders en vrienden helemaal gek gemaakt omdat ik iedere keer zei dat ik ze zo graag wilde hebben.


Welke Dr. Martens staan op mijn verlanglijstje?
Ik heb nog een aantal dingen die ik van Dr. Martens zou willen hebben! Omdat de producten wat duurder zijn moet ik wel echt sparen voor dat ik iets nieuws kan kopen. Ik wil nog heel graag de Lamar Boot in het wit. Dit is een combinatie van de classic Dr. Martens en een sneaker en dat vind ik echt super gaaf. Ik zou ook nog de Pascal of de 1460 Boot in een knal kleur of print willen hebben. Verder vind ik de tassen echt super gaaf. Ik heb ook nog een tas op mijn verlang lijstje!


Andere dingen over Dr. Martens
De leren schoenen van Dr. Martens staan er om bekent dat zij lang mee gaan. Dit komt door het stevige leer dat gebruikt wordt voor het maken van de schoenen. Hier komt ook de wel bekende ‘eerste week pijn’ vandaan. Je moet altijd even door de eerst week komen en daarna zal je nooit meer last hebben van de schoenen.Verder vind ik de serves echt goed bij Dr. Martens. Mijn metallic paar zijn niet echt meer heel en dat komt omdat het leer aan het scheuren is. Ik ben er mee naar de winkel gegaan en ik krijg nu korting op mijn volgende aankoop bij Dr. Martens. Ik heb niet eens een bon hoeven laten zien!

Dit is dus waarom ik van Dr. Martens houd! Wat vind jij van dit merk?
Love,

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe