Glamour Day komt er weer aan!

11:51

Het is bijna weer zo ver. National Glamour Day komt er weer aan! Dit is dé dag waar menig vrouw naar uitkijkt wanneer je verslaafd bent aan shoppen. 

Twee keer per jaar is het op een zaterdag de beruchte Glamour Day. Voordat ik bij de Mango werkte, had ik hier eerlijk gezegd niet over gehoord. Het concept is echter briljant! En 2 April is het eindelijk weer zover. 

National wat day?..
Wat is Glamour Day nu eigenlijk? Nou op Glamour Day krijg je op vertoon van het tijdschrift Glamour, 20% korting bij wel 1500 winkels! Ja dat lees je goed! KORTING. Glamour maakt voor deze geweldige dag altijd een speciale editie die volgepropt staat met de laatste trends en de leukste items. Zodat jij je garderobe goed kan uitbreiden!

Merken, merken en merken!
De merken die mee doen zijn ook niet de minste! H&M, Mango, Adidas en Douglas doen onder meer mee! Bij sommige winkels kan je ook nog extra korting of een leuke goodie krijgen wanneer je Glamour-Abonnee bent. Bekijk hier alle merken die mee doen. 

Jouw shoppingplan
Wanneer deze dag plaats vind moet je natuurlijk wel je shoppingplan klaar hebben. Naar welke shopping stad ga je? Welke winkels hebben top priority? Naar welk item ga je op jacht? Het is belangrijk om dit goed op een rijtje te zetten, anders kan het zijn dat je die gave jeans van de Levi's moet laten liggen omdat je net bij de Monki bent losgegaan. 

Kan je niet naar de stad op 2 april? Of moet je misschien werken? Dan kan je hier de kortingscodes vinden die je online kan gebruiken op de websites van de merken die mee doen! Je hoeft de deur in principe niet eens uit. Alhoewel shoppen in real life is natuurlijk vele male leuker! 

Wat ga jij scoren deze editie van National Glamour Day?

Love, 
Jamely

Disclaimer: De foto is niet van mij

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe