Een week in mijn leven!

05:12

Dit idee spookt al een tijdje door mijn hoofd! Een week in mijn leven. Deze week ga ik een soort van dagboek bijhouden met alle dingetjes die ik in een week allemaal doe! 

Ik heb zoals gewoonlijk een drukke week voor de boeg! Van rijles tot stage tot feestjes. 

Maandag 21-3-2016:
Mijn wekker ging vandaag om 05:50. Eerst ben ik onder de douche gestapt en daarna heb ik mijn vaste ontbijtje gemaakt. Special K met melk en honing! Rond half 8 trok ik de deur achter mij dicht en begon mijn reis met het OV. Eerst met de bus naar het station. Daar pak ik iedere ochtend de IC naar Amsterdam Centraal. Om 7;57 stapte ik in de trein om mijn reis te vervolgen. 

Rond 10 voor half 9 komt de trein aan op Amsterdam Centraal en loop ik naar Tram 5! Ik zit maar 2 haltes in de tram en dan kan ik bij het Spui er al weer uit. Dan loop ik over de grachten naar mijn stage op de Keizersgracht! Dat vind ik altijd het leukste deel van mijn ochtend. 

Op stage doe ik verschillende werkzaamheden. Omdat het nog al druk is help ik deze dag ook mee met het Hypotheek team. Om 12 uur zet ik de lunch voor iedereen klaar. Rond half 6 merk ik pas echt hoe snel deze dag voorbij is gegaan. Om 5 over half 6 ga ik weer op weg naar huis! Eenmaal thuis, eet ik mijn avond eten en ga ik rond een uur of 9 slapen. (Als je wekker om 6 uur gaat, ben je wel gesloopt om 9 uur s' avonds)


Dinsdag 22-3-2016:
Deze dag hoef ik gelukkig niet vroeg mijn bed uit. Mijn wekker gaat om 06:45. Ik pak de trein op 08:32. Ik zie dat er veel vertragingen zijn en ook mijn trein had vertraging. Op Centraal Station in Amsterdam kom ik ook veel politie tegen. Normaal loopt er niet zoveel beveiliging. 

Eenmaal op stage aangekomen kwam ik er achter wat er natuurlijk aan de hand was. Een aanslag op het vliegveld van Brussel. Even later krijg ik de melding dat er ook één of meerdere metro stations zijn aangevallen. 

De hele dag hoor ik berichten dat stations en gebouwen worden afgesloten/geëvacueerd. Veel blijkt loosalarm maar toch. Nederland staat op scherp. Na stage kom ik op Centraal Station en het effect van de aanslagen zijn direct duidelijk. Politie agenten met grote geweren lopen in en om het station. Er loopt een rilling door mij heen als ik het zie. Mijn veilige gevoel is nu echt verdwenen. De spanning op het perron is om te snijden. Het ruikt er bijna naar angst..


Woensdag 23-3-2016:
Ik heb deze nacht slecht geslapen. De gebeurtenissen van de dag ervoor spoken door mijn hoofd. De gedachte dat het de volgende keer in Nederland kan gebeuren is toch wel beangstigend. Ik stap om zeven uur de douche in en om half negen neem ik de trein naar stage. 

Het belooft een drukke dag. Ik help ook vandaag weer mee met het Hypotheek team. Bijna het hele kantoor is aan de telefoon en de drukte is niet normaal. De dag gaat hierom ook razend snel. Ik ben ook wat langer gebleven om wat werk in te halen. 

Met een collega ben ik die dag ook nog even snel naar de H&M geweest. Ik heb een poncho/vest gekocht voor op kantoor. Het is altijd best wel fris op het kantoor, dus zo'n warm omslag doen heb je wel nodig! Ik was rond een uur of 8 thuis en ben rond een uur of 10 gaan slapen. 


Donderdag 24-3-2016:
Deze dag begin ik ook weer vroeg. Mijn wekker ging om kwart over zes. Om half acht stapte ik de deur uit onderweg naar het station. Ik was vroeg op stage en rond kwart voor negen begon ik aan mijn gebruikelijke werkzaamheden. 

Helaas voelde ik rond een uur of 10 een migraine aanval opkomen. Na een Advil ingenomen te hebben ging ik weer verder. Ik zal even kijken hoe mijn dag verder verloopt en of ik misschien naar huis ga. Rond een uur of 2 werd het mij echt te veel en ben ik naar huis gegaan. Met mijn zonnebril op, onderweg naar mijn bed. 

Na wat uurtjes geslapen te hebben moest ik naar de fysiotherapeut voor mijn knie. Ik heb een maand rust gehouden en nu was het kijken tot hoeverre ik weer kon beginnen met trainen. Uiteindelijk kon ik maximaal 10 minuten fietsen, op de laagste stand en minimale rotatie. Maar hey, het is een begin. 

Vrijdag 25-3-2016:
Ik had mijn vandaag ziek gemeld op stage. Mijn hoofdpijn was nog vrij erg. Ik had jammer genoeg een sollicitatie in Amstelveen dus daar moest ik wel voor weg. Mijn moeder wilde mij gelukkig met de auto brengen. 

We hebben dik in de file gestaan maar uiteindelijk was ik op tijd. Het gesprek verliep goed maar ik ben uiteindelijk toch niet aangenomen. Jammer, maar helaas. Daarna ben ik met mijn moeder nog even gaan lunchen en zijn we weer terug gegaan naar Almere. Ik was de rest van de avond lekker alleen thuis en ik heb in me bed gelegen. Ik ben vroeg gaan slapen. 


Zaterdag 26-3-2016:
Mijn wekker ging om acht uur. Om half 9 had ik namelijk rijles! Ik ben naar mijn praktijk examen aan het toe werken. Deze staat zelfs gepland! Toch wel een raar idee dat ik over een paar maandjes gewoon de auto kan pakken en ergens naar toe kan rijden! :P

Ik ben in de middag nog even naar de stad geweest om cadeautjes voor Daphne te halen! Die is vandaag jarig en ze is eindelijk 18! Daarna hebben Jennifer, Leroy en ik nog even lekker op een terrasje gezeten. In de avond heb ik bij Jenn gegeten, haar mama had kip Siam gemaakt en dat is echt te lekker! Zeker van Jenn der mams.

Rond een uur of negen ben ik naar Daph gegaan om haar verjaardag te vieren! Mijn cadeautjes vielen goed in de smaak. Rond een uur of 12 zijn we naar de stad gegaan om uit te gaan! De avond was echt super leuk! Om een uur of 5 lag ik in me bed. 


Zondag 27-3-2016:
Vrolijk Pasen! Ondanks dat ik pas heel laat thuis was van stappen moest ik om half 12 al aan de paasbrunch! Na mijzelf tonnetje rond gegeten te hebben, gingen we pictionary met de familie spelen! Dat is altijd gezellig met iedereen. Zeker omdat iedereen zo fanatiek is! 

Verder was mijn zondag lekker lui. Ik heb in mijn zebra onesie op de bank gelegen. Rond een uur of negen ben ik naar Julia gegaan voor een sleepover. Dit was vanouds weer lekker gezellig. We hebben weer goed bijgekletst. 

Maandag 31-3-2016


Rond een uur of 10 werden we wakker en zijn we even laten naar beneden te gaan voor een mini paas ontbijt! We hebben tot twee uur verder geklets en zijn we ons gaan aankleden. Toen we de matrassen gingen op ruimen op zolder kwamen we het oude speelgoed tegen waar Julia en ik altijd mee speelden als ik bij haar was. It was a trip down memory lane. Allebei volwassen maar nog steeds verslaafd aan Polly Pocket. Zaten we dan met z'n tweetjes de poppetjes te stylen! Ha ha! 

In de middag ben ik naar de wei gegaan. Daar was Jenn om haar verzorg paard te voeren en te rijden. De laatste tijd ga ik niet zo vaak meer mee, daarom vond ik het echt weer super om weer eens te gaan! Nou dit was een weer in mijn leven. Chaotisch en druk, maar super gezellig. Ik zou het voor niks ruilen! 

Love, 
Jamely! 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe