New - MAC Cosmetics

09:52Zondag 14 februari werd ik dan eindelijk 18. Ik heb geweldige cadeautjes gehad. De make-up goden hebben mij gehoord hoor!

Van mijn broer en mijn schoonzusje heb ik een lippenstift en een lipliner van MAC Cosmetics gekregen! Ik ben daar zo blij. Alle lippenstiften van MAC vind ik echt geweldig, dus met zo een cadeau zit je altijd goed bij mij! 


Ik heb de matte lippenstift 'Yash' samen met de lipliner 'Subculture' gekregen. Deze combinatie is verre uit perfect! De kleuren zijn bijna het zelfde en daarom komt de kleur krachtiger over. De lipstick en liner zijn lichte kleuren. De kleur valt dus niet heel erg op maar je ziet wel dat je wat op je lippen hebt! De bruinige tint is echt super mooi. 


De samenstelling is ook heel fijn! Matte lippenstiften worden gauw erg droog of deze gaan kruimelen. Bij deze valt het gelukkig mee. De lippenstift blijft goed zitten. Zeker in combinatie met de lipliner. Ik ben echt fan van de lippenstiften van MAC Cosmetics. Ik heb 'Mehr' nu al een tijdje in mijn bezit en ik ben er nog steeds dol op! Ik heb ook nog een verlanglijstje met kleurtjes die ik wil. 

Wat is jou fave MAC lippenstift?

Love,
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe