Life Update - Personal

08:12

Misschien zoals jullie gemerkt hebben is het wat stiller geworden op mijn blog. Ik probeer het bij te houden maar dat is op het moment heel lastig omdat ik het zo druk heb. Ik heb gelukkig een planning gemaakt met wanneer ik tijd heb om aan mijn blog te werken.


Ik ben dus net begonnen met stage. Ik zit nu al een week op de Keizersgracht (want daar zit dat bedrijf). Ik heb het erg druk maar erg naar mijn zin. Het team is erg aardig en ik wordt gelukkig goed opgenomen. Ik ben altijd een beetje bang dat ik alleen wordt gelaten. Inmiddels ben ik al goed ingeburgerd en heb ik mijn eigen plekje gekregen.

Het vroege opstaan vind ik wel echt verschrikkelijk! Maar hé, ik wen daar vast wel aan. Ik sta meestal om 6 uur op en dan kom ik om 7 in de avond weer thuis. Het is pittig maar ik vind het niet zo erg. Als ik in de ochtend over de grachten loop en de zon komt langzaam op, ja dat is echt geweldig!

Ik werk dus nu 6 dagen in de week. Vijf dagen bij mijn stage bedrijf en 1 dag bij mijn bijbaantje.  De eerste week heb ik overleefd. Nu de overige 22 nog!

Verder gaat het weer niet zo lekker met mijn knie dus ik ga ook weer naar de fysiotherapeut om een oplossing te vinden. Ik vind het wel weer een beetje eng. Ik ben het gedoe met mijn knie zo zat. 

Dan ook nog een beetje leuk nieuws. Gister heb ik mijn autotheorie gehaald en ik word over 2 weken eindelijk 18! Dat gaan we natuurlijk goed vieren. 

Ik ga de komende tijd echt me best doen om All Things Rebel te blijven updaten!

Love,

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe