New H&M Flagship Store Amsterdam

01:49


Hij is al een tijdje open maar ik had van de week pas tijd om langs te gaan. Dé nieuwe flagship store van H&M. En wauw, wat een prachtige winkel.


Donderdag avond na mijn stage dacht ik, waarom loop ik niet even naar de nieuwe H&M winkel? Gemakkelijker gezegd dan gedaan want mijn google maps besloot mij de geheel verkeerde kant van de Kalverstraat op te sturen. Ik ben uiteindelijk een willekeurige H&M binnen gelopen, want ja er zijn er zo veel in Amsterdam. De verkoopster vertelde mij dat ik verkeerd was gelopen en kon ik weer terug.


Eenmaal aangekomen dacht ik dat ik alsnog verkeerd was gelopen. Als je de winkel inloopt lijkt het helemaal niet zo groot. Pas toen ik achter een pilaar vandaan kwam zag ik hoe gigantisch deze winkel eigenlijk is. Het plafond is spectaculair, echt super mooi.De volledige collecties hangen ook in deze H&M. Wat erg fijn is. Nu hoef je niet meer van H&M naar H&M te struinen. Je kan nu gewoon naar één grote winkel. Op de begane grond waren een deel van de basics en de normale collectie van H&M. Er was ook een deel accessoires. H&M Beauty was groots uitgestald en ze hebben de beauty collectie volledig vernieuwd. De make-up ziet er professioneel uit. Ik kan niet wachten om wat uit te proberen.De wand bij de roltrappen vind ik ook erg leuk! Het geeft een chic effect. Op de 1ste verdieping kan je divided en divided red vinden. Ook is hier nog een deel basics en jeans. Verder vind je daar ook nog accessoires en een enorme wand met schoenen. #likeOp de 2de verdieping zit H&M Home. Super leuk, want ik had deze afdeling nog nooit in het ‘echt’ gezien. Sport voor dames is op deze verdieping ook te vinden. De lingerie en zakelijke lijn voor dames hangt hier ook.Op de 3de en 4de verdieping is de mannen afdeling. Dit ziet er ook heel goed uit! Mooie collecties hangen er op het moment. Op -1 is de kids afdeling. Ik ben hier niet geweest.
Verder vind ik de winkel qua ambiance heel mooi. Het doet me denken aan de grote H&M winkel in Milaan. De indeling vind ik wel een beetje onlogisch.Ik denk dat ik hier vaak ga komen. Zijn jullie er al geweest? Wat vinden jullie van deze nieuwe H&M?

Love,

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe