Welcome 2016

10:17


2016, welkom! Ik ging het jaar knallend in. Met een gezellig feestje thuis tot heel vroeg in de ochtend was 2016 goed ingewijd. Maar wat zijn mijn plannen in 2016?

Ik ben erg benieuwd naar alles wat me dit jaar te wachten staat. Ik hoop natuurlijk op leuke avonturen en geweldige herinneringen. Ik hoop dit jaar ook meerder dingen van mijn bucketlist af te schrijven! Hieronder een overzicht van alles wat ik wil doen dit jaar!

Mijn 2016:
- Ik ga dit jaar (hopelijk) afstuderen aan het MBO en beginnen aan een HBO opleiding! 

- Ik ga dit jaar (hopelijk) mijn rijbewijs halen! En natuurlijk wil ik dan van de zomer gaan road trippen! 

- Ik wil meer van de wereld gaan zien! Ik wil dus meer gaan reizen dit jaar. 

- Beginnen met gitaarles. Van de zomer heb ik daar meer dan genoeg tijd voor. 
- Eindelijk een keer sterren kijken op een dak.

- Trainen voor een halve marathon. Ik wil heel graag een hele lopen maar daarvoor moet je er eerst 2 halve gelopen hebben. Wat mij brengt bij het volgende punt. 

- Fit worden! Dus dit betekend een lager vet percentage en een hogere spiermassa! 

- Ik hoop natuurlijk als blog veel verder te groeien. 

- En als laatste, mentaal en fysiek verder groeien. 

Eigenlijk is dit soort van een bucketlist voor 2016! Ik hoop dat dit natuurlijk allemaal uit komt en ik ga er hard voor werken. Ik las vanochtend op facebook dit: 2014 was het begin, 2015 was de repetitie en 2016 is de finale! 

Wat zijn jullie doelen in 2016? 

Love,
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe