New In - Lost At Sea Jewellery

07:33


Een paar weken geleden deed ik mee aan een win actie op Instagram! Met veel geluk won ik deze ook. De prijs? 50 pond om te besteden in hun webstore!

Afgelopen week kwamen de sieraden binnen en ik was zo blij. Ik heb 2 ringen en 2 kettingen (chokers) besteld en ze zagen er als eerste instantie precies zou uit als ik besteld had. Ik heb de ringen allebei al een week om en ik moet zeggen de ringen zitten goed. Alle twee de ringen zijn van zilver. Wat ik erg fijn vind want ik kan niet zo goed tegen nep sieraden. Ook zitten er natuurstenen in de ringen. De witte ring is een maansteen en de paarse is een amethist.

De chokers zijn ook super mooi. Deze zijn niet van zilver maar dat is niet zo heel erg want de hangers liggen niet direct op mijn huid. Ik heb 1 choker met een hamsa hand en 1 met een kristal. De lengtes van de kettingen kan je veranderen, als je dit aangeeft bij je bestelling. Ik ben gewend om chokers te dragen dus het zit gewoon goed.


Het enige nadeel is dat de verzending heel lang duurt. Het moet uit de UK komen maar toch. Het heeft 3,5 weken geduurd. Het was het wachten zeker waard! 

Zou ik nog een keer van hun bestellen? Zeker! Ze hebben zulke mooie sieraden!
Wat vind jij van de sieraden?

Love,
Jamely


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe