Netflix & Chill

05:56


Ik deel een Netflix account met 2 vrienden van mij. Dit heb ik al bijna weer een jaar. Ondertussen heb ik al heel wat series en films gekeken. Ik dacht misschien is het leuk om voor jullie een soort van Netflix aanbeveling te maken? 

Als eerste series die je echt gezien moet hebben.Ik heb zoveel series gekeken ik kan eigenlijk niet kiezen. Ik heb een paar favorieten:

1. Pretty Little Liars: Deze staat echt wel op 1. Over 1 weekje gaat het nieuwe seizoen weer van start en ik kan serieus niet wachten! Gelukkig loopt staan op Netflix alle seizoen! 

2. Orange Is The New Black: Een serie over een vrouwengevangenis, briljant! Het is grappig, spannend en meelevend. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Helaas heeft netflix nog niet gezegd wanneer deze komt. 

3. American Horror Story: Een serie die je kippenvel geeft over je hele lichaam. Soms ook nog eens slapeloze nachten. Ieder seizoen heeft een ander verhaal wat ik heel leuk vind. Het is daarom niet langdradig en ieder keer verrassend. Op Netflix staan 3 seizoen, seizoen 5 is al op tv. 

4. The 100: Ik moet deze serie nog steeds verder kijken. Het gaat over een groep tieners die van een ruimte station terug gaan naar de vervuilde aarde om te kijken of ze er weer kunnen leven. Maar niets is wat het lijkt.. (TUM TUM TUUUM)

Oké, nu de films. Deze is echt moeilijk. Netflix heeft laatst zoveel nieuwe toegevoegd dus die heb ik allemaal al gekeken. (Terwijl ik moet leren, oh jeeh) Dus hier mijn favorieten films:

1. White House Down: Een actie film met Channing Tatum en Jamie Fox in de hoofdrol. Het witte huis wordt belaagt door terroristen en Channing moet de president en zijn dochter redden. Ik heb de film al 8x gezien ofzo, het blijft een absulote favoriet. 

2. Abduction: Met in de hoofdrol Taylor Lautner. In deze actiethriller gaat hij opzoek naar zijn ware identiteit. Maar op zijn pad daar heen wilt iemand die al weet wie hij is hem uitschakelen. Ook deze film heb ik al honderd keer gezien maar hij blijft goed.

3. Alle Bring It On Films: Ja serieus, die achterhaalde chearleader films zijn echt een guilty pleasure. Ik vind ze echt geweldig en ik weet niet waarom. Netflix heeft ze net een paar weken online en ik heb ze al 2x gekeken..

4. Expelled: Deze film is met Cameron Diaz. In de film haalt hij veel grappen uit. Maar dan wordt hij van school gestuurd en doet hij er alles aan om te zorgen dat zijn ouders er niet achter komen. De film is echt hilarisch. Zeker een aanrader. 

Nu moet ik nog even wachten met het kijken van deze series en films want ik zit midden in mijn examens. Gelukkig ben ik volgende vrijdag helemaal klaar met al mijn examens! 

Heb jij nog aanbevelingen op Netflix?

Love, 
Jamely.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe