Jeans & Platforms - Outfit

06:13Ondanks de kou, ben ik naar buiten gegaan om foto's te maken. Omdat het natuurlijk wat kouder is, had ik besloten om iets 'warmers' aan te trekken. Lees hieronder wat ik aan heb.

Ik wilde deze week perse een outfit post maken. Alleen kon ik dat vandaag pas doen. Het is de laatste tijd zo druk. Ik waardeer het echt als ik even wat vrije tijd heb. Oké, nu mijn outfit. 

Ik heb mijn oversized spijkerjack aan. Ik heb deze van de zomer gekocht en ik draag hem in de lente best vaak. Als het weer het toestaat natuurlijk. Ik vind het jack erg fijn omdat hij zo groot valt. Ook zitten er diepe zakken in de binnenkant van de jas wat ik echt ultiem vind. Ik heb heel vaak niet eens een tas nodig als ik dit jack aan heb. Verder vind ik de wassing precies goed. 

Natuurlijk heb ik mijn high waisted skinny van de Mango aan. Het blijft een heerlijke broek! Ook heb ik mijn hoge laarzen aan. De laarzen zitten gelukkig nog steeds goed.

Hier nog wat foto's; Deze outfit is gelukkig lekker warm voor de winter. Ik heb onder mijn jack namelijk nog een t-shirt met lange mouwen aan. De laarzen zijn ook al heerlijk warm. Zeker over een broek! 

Wat heb ik aan?
Spijkerjack: Pull & Bear €39,99
Basic shirt: H&M €9,99
Jeans: Mango €35,99
Laarzen: Sacha €79,99

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe