Eagle Eyes - Outfit

07:36 Met dit koude weer ben ik al aan het bibberen als ik naar buiten kijk. Daarom deze week een outfit die wat warmer is. En wat was ik blij dat ik voor een warme outfit had gekozen! 

Met mijn vaste fotograaf en vriendinnetje Daphne gingen wij weer opzoek naar een leuke plek om de outfit te shooten. Wij liepen langs de een gebouw waar vroeger 'Doo World' zat. Dit was een bowling baan en game hal. Daarvoor ligt in de winter altijd ijs en kan je schaatsen dus Daph en ik waagde het op het ijs. Wat al voor heel veel pret zorgde! 

Het was iets van 5 graden die dag en daarom had ik gekozen om een muts op mijn hoofd te doen. Simpel en warm! Ik had ook geen zin in koude voeten dus ik had mijn Timberlands aangetrokken. Die paste ook goed bij mijn outfit. 

Het Bomberjack heb ik een tijdje geleden in Milaan gekocht. Voor maar een 10tje! In eerste instantie had ik hem niet gekocht maar uiteindelijk ben ik toch terug gegaan om hem te kopen. Het ging me gewoon achtervolgen omdat ik hem eerst niet had gekocht! 

 
Ik vind het jack echt super gaaf. De adelaar achterop is echt heel gaaf. Het is er ook op geborduurd dus hopelijk blijven de kleuren mooi. Ik vond het een leuk detail om een shirt met een split aan de zijkant eronder te doen. 

Wat heb ik aan?
Jack: H&M €10
Shirt: Mango €15,99
Schoenen: Timberland €220
Muts: H&M €10

Ik draag deze outfit best wel vaak. Wat vinden jullie van het jack? 

Love, 
JamelyYou Might Also Like

2 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe