Brillen Liefde

04:55Ik heb nu sinds een tijdje een bril. In het begin vond ik het niet zo leuk dat ik misschien eentje moest omdat ik dacht dat een bril mij echt niet stond. Maar daar ben ik echt op terug gekomen. 

In september begon de ellende. De hele dag door hoofdpijn. Dit begon eind oktober te escaleren. Ik kon op een gegeven moment gewoon echt niet meer lezen. Mijn ogen wilde niet meer focussen op iets. School ging hier erg onder lijden. Ik ben toen eerst naar de huisarts gegaan en die gaf mij oogdruppels mee en het advies om naar een optometrist te gaan. 

Eenmaal daar gekomen kreeg ik eerst het advies om niet meer voor het slapen op mijn telefoon te gaan. Ook om rechter op te gaan zitten. Deze tips hielpen een beetje. Ik stond niet meer op met hoofdpijn, maar tegen de middag begon de ellende dan weer. 

Toch maar terug gegaan en deze bril uitgekozen! Ik ben er zo blij mee! Ik heb sinds dien geen ernstige hoofdpijn gehad. Mijn ogen hebben eindelijk rust gekregen! 


Zodra ik achter mijn laptop ga, moet leren of aan het auto rijden ben heb ik mijn bril op. Het geeft mij veel meer rust en zo kan ik me veel beter concentreren. En je ziet er gelijk wat intelligenter uit! Ha Ha. 

De bril is een beetje zo'n nerd bril maar dan wat ronder! Wat vinden jullie van de bril?

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe