New Foundation - Review

09:43


Ik switch eigenlijk al jaren van foundation naar foundation. Een tijdje had telkens dezelfde maar die paste ineens niet meer bij mijn huid! Nu heb ik eindelijk weer een goede kleur gevonden. 

Ik had in Juli de 'Infallible' foundation van Lóreal gekocht. Deze vond ik erg fijn maar na een tijdje kwam ik er achter dat de kleur te rosé was voor mijn huid. Toen die op was, heb ik van Max Factor de 3-in-1 foundation gekocht. Deze was echt perfect maar ook in deze lijn zat niet de goede kleur voor mij. Het bleek nog steeds te rosé. Maar nu heb ik eindelijk de juiste kleur voor mijn huid gevonden! 

Maybelline Superstay Better Skin.
Ik heb de lichtste kleur gekocht en dat is 010 Ivory. Ik had de kleur getest op de binnenkant van mijn pols. (Dit is eigenlijk de beste manier als je het niet op je gezicht wilt smeren). De foundation heeft een goede verhouding, het is niet te vloeibaar. De foundation is erg dekkend.  Wat ik ook een plus punt vind is dat de foundation mineralen bevat wat inderdaad je huid beter maakt en hij is matterend. Ik heb een erg vette huid en glim erg snel. Dat neemt deze foundation weg. Het is de eerste foundation die volledig aansluit bij mijn huid! Zeker een aanrader. Deze foundation draag ik nu dagelijks.

Maybelline Superstay 24H.
Ik heb deze foundation ook in de lichtste tint gekocht. Ondanks dat er opstaat dat het 010 Ivory is, is de foundation donkerder dan de Better Skin. De foundation heeft de zelfde structuur en pigmentatie als de andere foundation. De foundation blijft inderdaad de hele dag zitten. Ik zou deze foundation dus dragen naar een feestje of een concert zodat je zeker weet dat je de hele avond een goede dekking hebt. Verder zit er SPF19 in de foundation, dat betekend dat het tegen UV stralen beschermd. Deze foundation is matter dan de Better Skin, wat ik zeker nodig heb als ik de hele dag met een foundation loop! 

Eigenlijk is er geen foundation die 'perfect' bij je past. Iedereen heeft een ander huidtype en tint. Het is daarom ook erg moeilijk om de juiste foundation te vinden. Meestal mix ik 2 foundations als ik er precies tussen in zit. Heb jij je perfecte tint al gevonden? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe