Holiday Shopping Session - Shoplog

02:02


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog maakte. Ik ben afgelopen donderdag naar Amsterdam geweest en ik dacht, waarom maak ik hier geen shoplog van?

Ik had in de ochtend een sollicitatie gesprek voor stage in Amsterdam. Het gesprek ging super goed en ik ben ook meteen aangenomen. Dat is in ieder geval al een fijn gevoel! (Het atelier van Tony Cohen zit in het zelfde gebouw!). 

Daarna had ik met Daphne afgesproken om de laatste kerst inkoopjes te doen in Amsterdam. Het was een super gezellige dag, waar ik weer (te) veel geld heb uitgegeven. Bekijk hieronder wat ik allemaal heb gekocht. 

H&M: 


Ik wilde al heel lang zo'n soft bh. Mijn collega vertelde mij over die van H&M en ik dacht ik ga eens kijken. De bh zit echt lekker. Je merkt niet dat je hem aanhebt. Hij biedt voor mij alleen weinig steun dus ik zal hem alleen op mijn lazy days dragen. De trui vond ik heel leuk voor de feestdagen! 

Soft BH 2-Pack: €7 (afgeprijsd)
Trui: €9,99

Pull & Bear: Als ik in Amsterdam ben MOET ik naar de Pull&Bear. Ik vind die winkel zo leuk! Ze hebben altijd de leukste shirts. Waaronder deze, die btw best wel waar is.. *zucht* 

T-shirt: €7,99
Kiko Cosmetics:Oh wat houd ik van Kiko Cosmetics. Alle producten die ze hebben zijn van goede kwaliteit met een zacht prijsje. Ik heb in Milaan een 24 stuks klik palette gekocht. Dan kan je zelf het invullen met kleurtjes. Ze hadden deze oogschaduw's weer in de aanbieding dus ik heb er weer 4 mee genomen! Verder wilde ik heel graag die lippenstift hebben. De contour kit is nieuw en een limited edition dus die kon ik ook niet laten liggen. 

All Stars Face Palette: €14,90 (In de kleur 02 Beauty Coral)
Velvet Matt Lipstick: €6,90 (In de kleur 612 Strawberry Pink)
Click Palette Eyeshadow: €2,40 p.s.(Normaal €4,80 in de kleuren van links naar rechts, 
                                                       256 Metallic Gold, Satin Ballerina Rose 225, Metallic                                                          Golden Camellia 229 en Sparkling Amaranth 231. )

Dit was de shoplog. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Zal ik dit vaker doen?

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe