December, een maand van drukte

01:58


De komende tijden worden voor mij erg druk. Het zal ook zo zijn dat ik dus minder zal bloggen. Ik zal zo vaak mogelijk proberen wat te schrijven. 

Ik zit midden in mijn afstudeer periode. Mijn examens zijn volop aan de gang en ik heb het gewoon heel erg druk. Op school zijn we alle vakken aan het afronden en ook de examentrainingen komen tot zijn eind. Ik heb gelukkig al veel examens afgesloten en tot nu toe alles gehaald. Na de kerstvakantie ik heb nog 7 examens gepland staan. 

Als ik alles afgerond heb zal ik beginnen met mijn stage die 6 maanden zal duren. 37,5 uur in de week zal ik moeten gaan werken. Oh jeetje, dat wordt echt zwaar. Ook die tijd zal ik minder bloggen. Rond de zomervakantie heb ik gelukkig meer tijd en ik zal het bloggen zeker weer goed oppakken. Maar ja, school gaat voor. 

De laatste weken was ik ook druk met werk en Scare Me. Scare Me is een horror evenement wat nu al 2 weken aan de gang is. Ik sta daar als acteur in 1 van de spookhuizen! Dit weekend is het laatste weekend en ik vind het jammer dat het nu al weer klaar is. Ik heb zoveel leuke en lieve mensen ontmoet. Allemaal stuk voor stuk een beetje gestoord, maar op een goede manier! haha. Ik hoop dat ik dit vaker kan gaan doen. Ik vind het zo leuk! 

Verder ben ik natuurlijk veel bezig met leren en studeren. Op mijn vrije dagen zal ik proberen alvast wat post's voor te bereiden. Zolang ik nog tijd heb zal ik gewoon door gaan met posten! Misschien alleen iets minder vaak, maar jullie weten nu waarom. 

Love, 
Jamely.You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe