Christmas Spirit - Outfits

04:21Ik wilde heel graag een kerst of feestdagen lookbook maken. Maar helaas heb ik het super druk dus vroeg ik mijn lieve vriendin Daphne om mij te helpen! Dus vandaag 2 leuke outfits voor de kerst! 

Daphne en ik zitten bij elkaar in de klas en zijn ,sinds wij elkaar 2 jaar terug ontmoetten, onafscheidelijk. Ze helpt me graag met foto's maken voor mijn blog en dat waardeer ik heel erg. Dus toen ik iemand nodig had voor een kerst lookbook dacht ik meteen aan Daphne.  Gelukkig vind ze het leuk om ook voor en niet alleen achter de camera te staan.

Ik wilde bij mijn outfit mijn nieuwe over the knee boots aan maar die heb ik na 1 week terug gebracht. De naden gingen los en daardoor ontstond er een gat in mijn laars. Gelukkig heeft Sacha een goede service en werden mijn laarzen kosteloos gerepareerd. Ik heb ze inmiddels alweer terug! Als alternatief bij de outfit heb ik mijn favorieten hakken en een paar hoge sokken gepakt. 

De outfit van Daphne: 


Daphne heeft een simpele maar leuke outfit aan. Ze heeft gekozen voor een super leuk glitter rokje met een motiefje. Het jasje er op geeft de look een wat nettere uitstraling. Plus een paar zwarte pumps eronder is altijd goed! 

De outfit van mij: Ik heb gekozen voor een antraciet grijs jurkje. Hey, het is een keer geen zwart! In de bovenkant van de jurk zitten ringetjes verwerkt. Dit geeft een wat stoerdere uitstraling. Verder heb ik gekozen voor een glitter tasje om het wat 'kerstiger' te maken haha. 


Wat heeft Daphne aan?
Jasje: Casanova €14,99
Rok: H&M €19,99
Pumps: Van Haren €29,99

Wat heb ik aan?
Jurk: Primark €19
Tasje: Primark €11
Hakken: Hafkamp €69,99

Weten jullie al wat je met kerst gaat aantrekken? Zo niet, hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan!

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe