Bloody Hell Cocktail Party

02:43


Gister avond was de Bloody Hell Cocktail Party. Dit was een girls-night-out vol met leuke en lekkere dingen! Ook werden de nieuwe collecties gepresenteerd. 

Tijdens deze avond in een van mijn favorieten winkels ever, Hard Bitten And The Others, werden nieuwe merken geïntroduceerd. De HBATO is een winkel met merken als Obey en Vans. Verder hebben zij ook veel Vintage van Marbles Vintage en Lady Lucy in store! 
De nieuwe merken die vanaf nu verkrijgbaar bij de winkel zijn; Motel Rocks en Fashionology.nl. 

De collectie van Motel Rocks bestaat uit glitter, kant en zachte stoffen. Voor de feestdagen zijn de glitterjurkjes erg leuk! Verder vond ik de doorschijnende lange jurken erg gaaf. Misschien dat ik die voor het festival seizoen al in huis haal! 

De sieraden van Fashionology.nl zijn ook erg mooi. Deze accessoires brengen de gewonen oorsieraad een nieuwe hoger. De ringen en knopjes zijn ook allemaal nog eens zilver. 

Op de avond zelf kon jij je nagels laten doen. Je kon zelfs een kleine tattoo latten zetten en nee dan bedoel ik geen plakplaatje. Plus ze hadden lekker eten en cocktails! De cupcakes werden verzorgt door Sweet Unique, waar ik laatst een stukje over heb geschreven. 

Kijk hier naar een kleine impressie van de avond:
  

Ik had in ieder geval een super avond met mijn vriendinnetjes. En ben je ooit in Almere, dan moet je echt langs de Hard Bitten and The Others! 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe