2015, Thank You

10:33

Het is vandaag de laatste dag van 2015. Een jaar die naar mijn idee heel snel voorbij is gegaan. Ik zit met mijn hoofd nog ergens in augustus dus ja. 

2015, wat een jaar. Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit jaar erg goed voor mij is geweest. Ik begon dit jaar heel onzeker en ik wist niet waar ik stond. Ik kende mezelf totaal niet. Het eerste half jaar was voor mij ook erg 'zwaar'. Op school ging het gelukkig goed maar het was zeker erg lastig. Ik heb mij in het begin van het jaar erg alleen gevoeld. Ik had het gevoel dat ik nergens bij hoorde. 

Als ik nu terug kijk naar toen dan snap ik niet hoe ik mij zo heb kunnen voelen. Ik heb geweldige mensen om mij heen die van mij houden, om mij geven en die er voor mij zijn. Ik kwam erachter dat er veel mensen zijn die mij echt oprecht een leuk persoon vinden. 

In september begon ik met bloggen. In het begin vond ik het erg ongemakkelijk om voor de camera te staan. Ik was bang dat mensen mij gingen uitlachen omdat ik mijzelf zo plaatste op het internet. Maar integendeel, ik krijg nog steeds zulke lieve en positieve reacties! Ik begon me ook steeds veiliger te voelen voor de camera en ik vind het nu zelfs heel leuk! Het bloggen heeft mij gek genoeg heel veel zekerder gemaakt. 

Dit was het jaar waarin ik mentaal sterk ben geworden, waarin ik in mijzelf ben gaan geloven en het jaar waarin ik er achter kwam dat het me niet boeit wat iemand anders van mij vind. Het belangrijkste is dat ik mezelf leuk vind, daar heb ik niemand voor nodig. 

Dit jaar heb ik ook geweldige mensen mogen ontmoeten. Ik ben weer naar veel concerten geweest. Ik heb veel nieuwe muziek ontdekt. Ik heb veel mooie avonturen beleefd. 

Iedereen die dit jaar een moment met mij heeft gedeeld, dank je wel! Ik zeg op naar een nieuw jaar met veel nieuwe uitdagingen. In 2016 zal ik (hopelijk) afstuderen, mijn rijbewijs halen, 18 worden (WOOHOO) en aan een nieuwe studie beginnen. 
2015 was het jaar dat ik mentaal sterk werd, 2016 word het jaar dat ik fysiek sterker wordt! 

Heel veel geluk toegewenst voor het nieuwe jaar! 

Cheers!

Jamely


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe