Trend Alert - Faux Fur

09:53


Deze trend is overal te vinden dit seizoen. Je hebt ze in alle soorten en maten. De faux fur coats zijn terug van weg geweest. 

Eigenlijk kan je wel zeggen dat in de afgelopen 2 jaar de faux fur items hun comeback hebben gemaakt. Je zag het eigenlijk al wel aankomen. Het is eigenlijk ook wel een key item en je kan het eindeloos combineren. 

Het leuke aan de jassen is dat ze warm, comfortabel en modieus zijn. Wie wilt dat nu niet? Het is anders wel een hele taak om de juiste jas voor jou te zoeken. Je moet oppassen dat je niet op Pino van sesamstraat gaat lijken... (Wat ik tot nu toe iedere keer had en daarom nog steeds geen faux fur coat in mijn kast heb hangen).

Inmiddels weet ik wel dat ik een wat langer model wil en misschien met meerdere kleurtjes. Bijvoorbeeld dat de jas overloopt in 2 kleurtjes. Ook wil ik een jas die meer bont uitstraalt, niet met van die lange haren. 

Ik zou de jas dragen met een zwarte skinny (wanneer niet) en met een simpel shirtje of truitje. En dan stoere biker boots en een leren bucketbag. Hoe zou jij je nep bonte jas stylen? 

Laat me weten wat jij van deze trend vind! 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe