Top 5 Favorieten in de Winter

11:11


Volgens de weerberichten zal de temperatuur drastisch naar beneden gaan zaterdag. Er wordt zelfs (natte) sneeuw verwacht in loop van volgende week! Gelukkig heeft het koude weer ook zijn voordelen! Wat is mijn top 5 van dingen in de winter?
 

 Mijn top 5 van favorieten dingen in de winter:

#1
Mijn absolute top 1 is met een mok warme choco op de bank naar kerst films kijken. Dit doe ik natuurlijk in een pyjama onder een dikke deken. En als het buiten dan ook nog eens wit van de sneeuw is, dat maakt het plaatje echt perfect.

#2
Mijn nummer 2 is een doe-ding. We gaan meestal ergens in de winter een paar dagen op wintersport! Lekker sportief. Meestal rijden mijn ouders dan naar Winterberg, daar heb je veel pistes. Ze zijn alleen niet zo lang. Maar ik vermaak me wel hoor! Lekker een paar dagen skiën!

#3
Ook mijn nummer 3 is een doe-ding. Als het koud genoeg is ga ik altijd schaatsen op de plas een paar straten verder op. Dan gaan we altijd met een paar mensen van de buurt het ijs schoonvegen en dan gaan we lekker schaatsen. Maar ja de laatste jaren kwam het er steeds niet van. Dan maar naar de jaap edenbaan in Amsterdam!

#4
Nummer 4 is niet echt een ding maar okay haha! Wanneer je in de ochtend wakker wordt en je doet je gordijnen open. Je kijkt en het is helemaal wit buiten. Nog verse sneeuw wat er zo zacht en mooi uit ziet. Dat is zo mooi! Ik kan daar ook echt van genieten. De eerste stap die je dan in de verse sneeuw zet voelt altijd zo magisch. (Wauw dat klinkt stom) Ik houd daarom best wel van sneeuw!

#5
Met het koude weer mag je al je sjaals, mutsen, wanten en oorwarmers uit de kast halen. Je kan het zo gek nog niet bedenken maar dit geeft mij ook echt een winters gevoel. Ik heb vorig super mooie handschoenen + muts gekocht bij de H&M. Die kan ik nu eindelijk weer aan!

Dit was mijn top 5! Heb jij dingen die je zo leuk vind aan de winter?

Love,
Jamely. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe