My Wishlist

01:40


Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag staan om de hoek. Al hoe wel ik pas in februari jarig ben schrijf ik nu alvast wat dingetjes op die ik graag zou willen! Lees hieronder wat er op mijn verlanglijstje staat;

Item 1: 
Deze staat aan de top van mijn lijstje. Ik ben hard aan het sparen zodat ik deze rond mijn verjaardag kan kopen. De Nikon D3300 wil ik echt heel graag hebben. Natuurlijk omdat ik hem kan gebruiken voor mijn blog, maar ook omdat ik het leuk vind om foto's te maken. Ik gebruik nu de Nikon D3100 van mijn vader, maar ik wil graag mijn eigen. Nog even door sparen dus. 

Item 2: 
Deze over the knee laarzen zag ik vorig jaar al en toen vond ik ze al gaaf. Deze laarzen zijn nu een heuse trend geworden. Ik vind de laarzen zo chic, ik wil ze echt graag hebben. 

Item 3: 
Een maandje geleden had ik de nachtmerrie die geen enkele vrouw wilt meemaken. Ik had de ene helft van mijn haar gekruld toen mijn krultang er mee ophield... Dit was echt niet leuk. Dus ik heb geen krultang meer, dus een nieuwe, zou heel fijn zijn.

Item 4:
Een professionele make-up kwasten set staat echt al 2 jaar op mijn lijstje. Het komt er steeds maar niet van om eindelijk een set aan te schaffen. Ik heb het daarom nu maar op mijn lijstje gezet. Nu ontkom ik er niet meer aan haha. 

Item 5: 
Ik moet ook nodig meer MAC lippenstiften aanschaffen. Ik heb in Milaan mijn allereerste gekocht en ik ben er simpel weg verslaafd aan. Ik heb gelukkig een klein lijstje met kleuren die ik erbij wil hebben. Verder wil ik heel graag een keer de foundations van MAC uitproberen. 

Item 6: 
Ik moet ook nodig weer eens een paar sneakers kopen. Dus het laatste item is de Lamar Boot van Dr. Martens. Oh wat vind ik deze schoenen gaaf. Ik ben verliefd op alle schoenen van Dr. Martens en toen ik deze zag.. (insert hearteyes). Ik denk dat ik deze rond april/mei wil aanschaffen want dan komt de zomer er weer aan. Ik vind witte schoenen leuker in de zomer. 

Dit was mijn wishlist! Het zijn niet echt goedkope spulletjes maar daarom ben ik er voor aan het sparen! Ben je benieuwd naar mijn manier van sparen? Let me know en ik zal er een stukje overschrijven. Wat staat er op jouw lijstje?

Love, 
JamelyYou Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe